2777
2789

جوجه رو مثل جوجه کبابی ، تو زعفران ، پیاز خلالی ، فلفل دلمه ای ، ادویه ، بزار یک روز باشه بمونه ، 

بعدش از پیاز و مواد جداش کن و تو روغن سرخ کن

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

؟ آخه برا ناهار میخوام ۳ ساعت کافیه 

نه کمه سه ساعت ، ی روز باید باشه ک هم مواد بهش بره ، هم نرم بشه جوجه ها

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
این روشو امتحان کردم زیاد خوشمون نیومد اون مدلیش خوشمزه تره  

خب ما ب این میگیم جوجه تابه ای🙄🙄

اونی ک جوجه رو تو مواد بخوابونی و سرخ کنیم و میگم جوجه😂😂

همیشه ام درگیریم بین اسماشون😂😂😂

ن آخه سیخ ندارم 😂ولی میخوام اون جوری بپزم

مادر شوهر من تو ابلیمو و سس مایونز و نمک و فلفل و زردچوبه میخوابونه

بعد با پیاز فراوون سرخ میکنه

عالییییی میشه

اون سس مایونزم خیلی لطیف و خوش طعمش میکنه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   honye_ella  |  3 ساعت پیش
توسط   vittozahra  |  3 ساعت پیش