2777
2789

۱۱ هفته و ۱ روز میشه رفت؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دکتر نداری خودش میگه کی بری ...سرخود که نمیرن....من ۱۲هفتگی دکتر نوشت رفتم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
سلام عزیزم تاپیکازو داشتم میدیرم درباره دندان عقل که دیدم مشکل منم مثل شماست شما جراحی کردی؟روی عصب ...

بله دوتا رو جراحی کردم ، خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد .ولی ی کم سخته .

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام دوست عزیز  یه سوال خارج از بحث تاپیکتون میشه آدرس دکتری که دندون عقلتونو جراحی کرده بهم ...

سلام عزیزم 

دکتر بهارک دلنواز متخصص جراحی لثه .

ادرسش هم اسلامشهر باغ فیض 

نمیدونم جاهای دیگه هم مطب داره یا ن 

اما دکتر فوقالعاده ای هستن