بابا جان زن باردار کلا از همه لحاظ میریزه بهم، ممکنه پوستش تیره بشه، ترک بخوره، گشاد گشاد راه بره😁، لک بیاره هزار تا چیز دیگه که دست خودش نیست، اونوقت یه سری آدم بیشعور چپ میرن راست میان میگن چقدر زشت شدی😐😐
حالا بعضیا بخاطر لکه بینی یا خونریزی مجبورن استراحت مطلق باش اونوقت تو روش نگاه میکنن میگن من تو حاملگی خیلی زرنگ بودم واقعا که آخه کی دلش میخواد همش درازکش باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو بارداری خیلی خوشگل شدم اما الان که بچه شیر میدم همه میگن وای چرا اینطوری شدی چرا اینقدرلاغری به خدا اعتمادبه نفسم و ازدست دادم اخه یکی نیست بهشون بگه به توچه که من چرا لاغر شدم.
اما تو فامیلمون هستن کسانی که تا من رو می بینن میگن چاق شدی. حالم ازشون به هم میخوره. یعنی بعد چهار پنج سال آدم رو می بینن حرفی جز این ندارن بزنن. درحالی که من هرگز چاق نشدم، فقط از اون حالت لاغری دوشیزگیم دراومدم.
فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب