2777
2789
عنوان

⁦🦵🏻⁩عمل پا ⁦

129 بازدید | 7 پست

کسی تا حالا خودش یا اطرافیانش عمل پای پرانتزی انجام داده ؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن درجس ماله شما؟من دارم ولی دکتر گفت درجش درحد عمل نیس ولی دوستم عمل کرد پارسال هریک سال ی پارو

نمی‌دونم ولی گفت با ورزش خوب نمیشه . زیاده تقریبا . چجوری بود . تا چند ماه بسته بود ، عملش سنگین بود ؟ بعدش تونین ورزش کنه 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
یکی از آشنها عمل کرد

تا چند وقت فعالیت نداشتن ؟

نمی‌دونم ولی گفت با ورزش خوب نمیشه . زیاده تقریبا . چجوری بود . تا چند ماه بسته بود ، عملش سنگین بود ...

رو عکسی که گرفتی نوشته درجشو،اره خ اذیته عملش خ اذیت شد،ما دانشگاه علوم پزشکی هستیم اون رشتش اتاق عمل هست بعدش دانشگاه قبول نکرد پاهای اونو گفتن تو اتاق عمل ده ساعت بعضی اوقات سرپایی نمیتونی برو ی رشته دگ واس همون مجبور شد،خود استادمون عملش کرد،تا دوماه  فق واس دسشویی بلندش میکردن و راه میرفت،تا دوماه هم با واکر،بعدش هم که میومد دانشگاه با عصا راه میرفت،همش هم فیزیوتراپی بود،خ سخته،بعد هفت سال هم پلاتینشو درمیارن

پی دی اف،تایپ ،پاورپوینت،هرکس خواست درخدمتم😍
نمی‌دونم ولی گفت با ورزش خوب نمیشه . زیاده تقریبا . چجوری بود . تا چند ماه بسته بود ، عملش سنگین بود ...

اره میتونه ورزش کنه ولی ورزش سنگین نه،فوقش کششی،چون پلاتین رو هفت سال دگ ذرمیاره

پی دی اف،تایپ ،پاورپوینت،هرکس خواست درخدمتم😍