2777
2789
عنوان

بیاید کمک 🥺

31 بازدید | 5 پست

بچه‌ها اینروزا کسی تجربه سوختن ال سی دی یا برد گوشی در اثر ضدعفونیو داشته؟

گوشیم سامسونگ a70 داشتم معمولا از بیرون میومدم ضد عفونی میکردم آخرین بار هم پریروز ضد عفونی کردم امروز صبح سالم داشت کار میکرد ی لحظه گذاشتمش وقتی برش داشتم خاموش بود دیگه روشن نشد 🥺

از ی نفر پرسیپم گفت احتمالا برد یا ال سی دیش سوخته 

تجربه مشابهی اینروزا نداشتین؟

در اثر ضد عفونی کردنشو نمیدونم و بعید میدونم چون بلافاصله بعدش نبود اما گوشی پدرم همین شکلی یه لحظه داشت باهاش کار میکرد و بعدش خاموش شد دیگه روشن نشد، بورد عوض کردن.

مشکل باتری نداره؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باطریش ضعیف شده بود ولی نه در حدی که اینجوری خاموش شه  مرسی به هر حال 🥺💚

ما برای تعمیر که برده بودیم، تعمیرکارشون گفت گوشی زمین خورده قبلا باتری مشکل پیدا کرده، از داخل ترک برداشته و شاید بخاطر همین خاموش شده باشه که بعدا گفتن مشکل بورده و کلیم پول گرفتن😒

گفتم شاید مشکل تو هم تو همین مایه‌ها باشه عزیزم

ایشالا که مشکل سخت افزاری نباشه و حل شه با هزینه کمتر⁦❤️⁩

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
ما برای تعمیر که برده بودیم، تعمیرکارشون گفت گوشی زمین خورده قبلا باتری مشکل پیدا کرده، از داخل ترک ...

مرسی عزیزم 🥺🥺 با این گرونی قیمت بردش حدود ۴ تومن میشه 😭 ایشالا که مال برد نباشه