2777
2789
عنوان

امشب ازتون کمک میخوام 🙏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست
😔برام دعا کن اجی

از خدا بخواه صلاحتو قبل عقد روشن کنه و دلتو قرص 

اگه میتونی و اعتقاد داری نذر ختم ۲۰ روزه قرآن کن که اگه صلاحت نیست بره و اگه صلاحته درست شه

حتما شرط عقدت مشاوره قبل ازدواج باشه اگه رد کرد و بهانه اورد که مشاوره ازم میگیرنت و فلان و .... درجا تمومش کن و مطئمن باش یه مشکلی داره که نمیاد مشاوره

حتما دعا میکنم برات عزیزدلم 

از خدا بخواه صلاحتو قبل عقد روشن کنه و دلتو قرص  اگه میتونی و اعتقاد داری نذر ختم ۲۰ روزه قرآن ...

بارها بهش گفتم بیا بریم مشاوره گفته نه اصلا، و مادرشم خیای تاکید داره که مشاور به درد نمیخوره چیزی نمگیه و فایده نداره نرید

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها بهش گفتم بیا بریم مشاوره گفته نه اصلا، و مادرشم خیای تاکید داره که مشاور به درد نمیخوره چیزی ن ...

تو انتخابت دقت کن کسی که از الان به خانواده ت بی حرمتی میکنه دو روز دیگه فحاشی هم میکنه

عزیزم مشکل،کمی نیست تو میتونی بعد ازدواج این اخلاقشو تحمل کنی وقتی الان نامزدین همچین کاری کرده عروسی کنی مطمئن باش بدتر میشه 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

الان که دوره خوش خوشان و نامزدیتونه اینه پس فردا که خرش از پل گذشت صد درجه بدتر میشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

کاشکی خانواده ها رو وارد مشکلاتتون‌ نمی کردین، چند ساتونه؟

چرا همش میگید خونواده هاتون رو وارد نکنید پس کی رو وارد کنن فردا که به مشکل خورد چیکار کنه همین حالا دندون لق رو باید بکنی بندازی دووووور