2821
2789
عنوان

صمیمیت بیش از حد شوهرم با دوستام

535 بازدید | 37 پست

سلام 

من تازه واردم 

نه ساله ازدواج کردم 

شوهرم سه بار بهم خیانت کرده 

هر سه بار دوستام بودن 

در حال حاضر زندگی آرومی دارم 

ولی چند تا از دوستام سمج هستن شوهر منو داداش صدا میزنن و هزار تا لوس و ادا و عشوه 

چاره چیه دوستان 

کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه عده میگن تقصیر خودته ادمی که ازدواج کنه نباید دوست داشته باشهــ

شوهرتم از برگ گل پاکتره😑😑😑

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  

چاره اش اینه که قطع ارتباط کنی. و یکی یه دونه تو دهنی بزنی تو دهن دوستات.شوهرتو هم قطع عضو کنی 😑

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

با دوستات قطع رابطه کن مجبوری مگه باهاشون در ارتباط باشی که اینجوری بشه

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792