برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 عنوان نی نی یار چرا کاربر جاریتونم رو وصل نمیکنید😖 137 بازدید | 9 پست @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 من دیگه متنبه شدم وصلم کنید خواهشاً تلگرام پیام دادم اینجا هم خصوصی بهتون گفتم ولی وصل نشده فک کنم ی ماهی شده 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 1399/05/03 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فانتوم عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 5791 چیکار کردی قط شدی دخترم ♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8709 همش تقصیر پسرعموته که نمیبرتت دیگه 😒😒 دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 چیکار کردی قط شدی دخترم حرف بد به همون عن مغز☹️ 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم
برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 کلا به فامیلای شوهر علاقه خاصی داری آره خب 😓 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم
برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 همش تقصیر پسرعموته که نمیبرتت دیگه 😒😒 آره راس میگی تقصیر اونه😣 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم
فانتوم عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 5791 حرف بد به همون عن مغز☹️ عن مغز کیه ♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 عن مغز کیه بگم دوباره میترکم😣 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8709 آره راس میگی تقصیر اونه😣 اره دیگه😐😂 دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏