2777
2789
ریشه میزنه میدارم تو خاک یا میمیره یا همونه. ولی شاخه بزرگ نبودد این سری شاخه بزرگ قلمه میگیرم

حتما موقع کاشتن تو خاک هوا سرد بوده یا کولری روشن بوده اره؟

بعد هم ساقه رو ته گلدون نزار    اول خاک ی مقدار بریز بعد ساقه رو آروم بزار بعد اروم بقیه ی خاک رو روش بریز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا گذاشتم پشت پنجره ولی خب خونمون افتابگیر نیست، گل کاغذی همش برگه اگه آفتاب بخوره کلا گل میشن اون ...

خب اگه دوس داری گل بده زیر نور مصنوعی گلدون و قرار بده مثل نور چراغ مطالعه 

ولی ب نظر من جاشون خیلی خوبه و نورش اندازه

حتما موقع کاشتن تو خاک هوا سرد بوده یا کولری روشن بوده اره؟ بعد هم ساقه رو ته گلدون نزار   &nb ...

ساقه وسط میذارم .بعد تو حیات خلوط میکارم اینجام خوزستان اتیش میارم داخل این بار سومه که میمرن  

خب اگه دوس داری گل بده زیر نور مصنوعی گلدون و قرار بده مثل نور چراغ مطالعه  ولی ب نظر من جاشون ...

هرچند وقت میبرم خونه مادرشوهرم میزارم تو حیاط تو آفتاب. گل ک میده دوباره میارم. باز تو خونه ی من گلاش میریزه 😐😐😂😂

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
ریشه میزنه میدارم تو خاک یا میمیره یا همونه. ولی شاخه بزرگ نبودد این سری شاخه بزرگ قلمه میگیرم

زودم نباید بزنی تو خاک.چند ماه باید بمونه تو اب.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
ساقه وسط میذارم .بعد تو حیات خلوط میکارم اینجام خوزستان اتیش میارم داخل این بار سومه که میمرن   ...

اهان پس روش تو عوض کن  حتما موقع کاشتن هوا معمولی باشه کولر روشن نباشه زیاد گرم هم نباشه 

زیر نور غیر مستقیم آفتاب بزار مثلا پشت پنجره 

نور مستقیم بهش نخوره ک نسوزه

انشاالله ک این دفعه خوب درمیاد🤲❤❤