2777
2789
عنوان

کیا لباس خریدنی زود بهم نشون میدن

153 بازدید | 13 پست

این کار درسته یا نه که به جاریت نشون بدی به خواهر شوهرات

یا بهتره تو تنمون ببینن؟

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

تو تنمون ببینن😕

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به دوستام نشون میدم جاریم که نم پس نمیده اما هی از کن میپزسه منم دیگه نمیگم چون میره خنه شون دعوا که منم لباس میخوام اما اینبار انگشترمو شنیده و بعدم دید خدا شوهرشو حفظکنه😂😂

همیشه نه بعضی وقتا خوبه

چون همیشه نشون بدی انگار ندید بدیدی و یا مثلا میخوای حرص بدی ب جاریت یه نوع مسابقه ایجاد میشه بینتون بد میشه درکل کار درستی نیس بزار تو تنت ببینن خو نشون دادن دیگ چیه

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩

بستگی به رابطه و عکس العمل طرف داره 

اگه هی بگه چقدر میخری پول خرج میکنی...نشون نمیدم چون این ادماها خودش بیشتر خرج میکن و ولی بد خریدن ن

من به شخصه نسبت به این مسایل حساس نیستم‌پیش بیاد نشون میدم هر طور خودش میخواد فکر کنه 

وای نه نشون نده

این رابطه برای شوخی خنده فقط بین خودمو اجیم هست که از هم دوریم

حتی شورت هم بخره عکس میفرسته

چون خیلیی بهم وابسته بودیم

اون سری ابکش خریده بود بعد سه روزنشونم داد میگه وای ببخش یادم رفت 🤣🤣🤣🤣

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️