2777
2789

سلام دوستان ممنونم که به تاپیکم اومدید هفته ی۱۲ بارداری هستم رفلاکس اسیدمعده دارم یبوست ونفخ هم دارم والان۱هفته اس دردای شبیه پریودشدن دچارمیشم بعضی وقتاهم شبیه گرفتگی هست ومیزنه به کمرم به پاهام وتیرمیکشه به بالای واژن

دکتربهم شیاف پروژسترون مقعدی وقرص بوتیل بروماید داده ولی تاثیری برام نداشته آزمایش دادم عفونت ادراری هم ندارم .کسی بوده اینجوری باشه؟چیه بنظرتون؟دوباره دکتربرم؟هفته دیگه نوبت سونوی ان تی دارم صبرکنم تااونموقع؟

راستی وقتی غذاهای باطبع سردمیخورم دردم بدترمیشه میترسم هم زیادگرمی بخورم  توروخداکمکم کنید خیلی نگرانم بعداز۶سال باردارشدم😔

برای اسید معده میتونی داروی معده استفاده کنی..من اولا رانیتیدین میخوردم..الان شربت لاکسی ژل و لانسو پرازول

برای بقیه دردات چون هفته های اولی نمیدونم..من الان هفته ۳۲ هستم و کمر درد و اینا دارم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای سرد کلا معده رو داغون میکنه...همیشه تعادل داشته باش

البته من الان مشکلم معده ام نیست بارعایت کردن معدم بهترشده مشکلم دردای شکمم هست درمورد معدم گفتم که کامل اطلاعات داده باشم

عزیزم حتما زرد آلو رو ناشتا بخور عالیه برای یبوست ،برای بقیه موارد تجربه ای ندارم ولی برای سلامت نین ...

ممنونم از لطفت عزیزم زردآلوخوردم انجیرخوردم چندان تاثیری نداره.نمیدونم این دردها ازچیه

البته من الان مشکلم معده ام نیست بارعایت کردن معدم بهترشده مشکلم دردای شکمم هست درمورد معدم گفتم که ...

من یبوست داشتم طرف چپم درد میگرفت...بعضی دردات بخاطر یبوسته...من شربت لاکسی ژل میخورم خوب شدم...الو خشک یا بخارا هم میخورم واقعا عالیه..ولی زیاد بخور ک روده تو راه بندازه

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆