2777
2789

ولی قدش کوتاهه ۱۷۵ فیسش هم به دلم نمی شینه شغل خاصی هم نداره ولی میگه می خوام آرایشگاه بزنم و پیله کرده که بیام خواستگاریت اجازه بده مامانم با مامانت حرف بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکن همه چیز علاقه نیست منم یکی 4 سالم دوسم داشت تا نامزد کردیم ذات واقعیشو نشون داد . قیافه شو کاری ندارم اصلا ولی توجه کن به شغلش و شرایط مالیش از همه مهمتر به علاقه کفایت نکن اخلاقشو خوب زیر نظر بگیر . هرچند اون اقا هم اخلاقش خیلی خوب بود ولی تهش یه کثافت خیانتکار از اب درومد

بگو تایپ من نیستی منم نمیتونم باهات زندگی کنم

حالیش نیست بدجور پیله کرده فکرشو بکن تحقیرش کردم فحشش‌های بد دادم ولکن نیست یه ذره غرور پیشم نداره

بسم الله 

دلتو میخای ب چیه این بنده خدا خوش کنی

ول کن بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حالیش نیست بدجور پیله کرده فکرشو بکن تحقیرش کردم فحشش‌های بد دادم ولکن نیست یه ذره غرور پیشم نداره

هیچوقت محلش نده 

ن پیامی ن حتی نگاه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هیچوقت محلش نده ن پیامی ن حتی نگاه

دیگه از حد گذشته بارها مامانش باهام تماس گرفته تا گفته مادر فلانی ام اجازه بده در مورد پسرم باهاتون حرف بزنم من فوری گفتم هیچ حرفی باهاتون ندارم خانم دست از سر من بردارید قصد ازدواج با پسرتون ندارم بکید خیالش به من خوش نباشه