2777
2789

داداش من الان اونجاس میگن بعدش میوفته لب مرز و اینا ..احتمالش چقد ک اونطور جاها نره..اموزشی کرمانشا چجوریه؟سختههه؟؟؟؟؟؟؟

الان سربازی بومی شده فقط اموزشی میرن شهرهای دیگه بقیش هر کی شهر خودشه

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا  ابنطوری نشده ک

چرا داداشم میخواست دفترچه پر کنه اینطوری گفته بودن 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
نه بابا  ابنطوری نشده ک

شایدم چون داداشم تک پسره نمیدونم

داداشت ارتشه؟

نه نمیخواست دفترچه پر کنه ولی پشیمون شد دوباره میخواد کنکور بده ارشد 

ولی رفته بود شرایطو بپرسه گفته بودن بومی ولی شاید چون تک پسره اینطوری گفتن