سانیما مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 143 عنوان کروناییی ها لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 19 پست من الان یه هفست نه بو و نه مزه رو حس میکنم میخاستم بدونم اگه شما این حس رو تو کرونا تجربه کردین بعد چن وخت حس بویایی و چشایی تو برگشت؟؟ 1399/05/03 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomkocholou عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9681 کم کم برمیگرده مثلا با یع چیز شدید تحریکش کن مثلا عطر مشهدی بو کن یا اینکه چیپس سرکه نمکی مثلا ... من صابون لوکس بو میکردم با فلفل تحریک شد اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
گلی_بهار عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1375 مرسی البته شانسی که من دارم مجردم و آشپزی نمیکنم😌😌😌 فقط ماسکتو حتما تو خونه بزن شما کرونا خفیف دارین ...جاهایی که دست میزنی حتما ضدعفونی کن .... و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
سانیما مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 143 کسی ک مریض شه اما هیچ ابریزش بینی و گرفتگی بینی نداشته باشه ولی حس بویاییشو ب طور کامل ازدست بده یعن ... میگن بیشتر برا جوونا اتفاق میفته حتی ممکن سرفه و تب نداشته باشه فقط فقط یدفعی حس بویایی و چشایی رو از دس بده
گلی_بهار عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1375 کسی ک مریض شه اما هیچ ابریزش بینی و گرفتگی بینی نداشته باشه ولی حس بویاییشو ب طور کامل ازدست بده یعن ... صددرصد کرونا نیست ...چون ممکنهبخاطر استفاده زیاد از الکل و وایتکس و مواد شوینده باشه ...ولی فرص رو بزار بررکزونا بودن و ماسک رو توخونه بزنید و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37427 من بعد ۵ روز تب خفیفم افتادو فقط بویایی از دست دادم هیچ علامت دیگه هم نداشتم تا ۱۱ روز . گلاب بو کنید روزی دو سه بار زودتر برمیگرده بویایی اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚