2777
2789
عنوان

اشکام امونم نمیدن دلم خیلی گرفته!

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 45 پست
بینیم و میگیرموک و غذا میپردزم.ک و بعضی وقتا وسطش بالا میارم....سر قبلی به این شدت نبود بوییایم اینید قوی نبود حتی بوی مردا حالم و هم میزنه و حالا هم که معده درد .عرق نعنا خوردم افاقهرمان نکردمد.
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مهمونا فامیلای من و همسرم که حاایشون نمیشه من مریضم همه فقطط بفکر تفریح خودشوتن
الهههههههههییییییی عزیزم
دلم واسه بجت سوخت ایشالله هر چه زودتر خوب بشی عزیزم
رومینا جان غصه نخور ایشالله هر دوتون زایمان راحت داشته باشین شوهراتونم کمکتون کنن...
عزیزم سر اولی هم اینطوری بودی؟
الهههههههههییییییی عزیزم
رومینا جان غصه نخور ایشالله هر دوتون زایمان راحت داشته باشین شوهراتونم کمکتون کنن...
عزیزم منم مثل تو بودم...غریب و تنها ...و هیچکس یه لقمه غذا نمیداد دستم ...شوهرمم تا 8 شب سرکار بود میومد با جنازم روبه رو میشد و با گریه یه غذایی میداد میخوردم که اونم همش گلاب به روت...تا سه ماه وضعم همین بود....تو شهر غریب
ولی گذشت...واقعا گذشت...و من الان خیلی خوشحالم...عزیزم چون میگذرد غمی نیست
ایشالا نی نیت سالم باشه و با شادی بیاد بغلت
خدا می بیند و می پوشاند ...مردم نمی بینند و فریاد میزنند
الهههههههههییییییی عزیزم
مهمونای خودت و بنداز گردن مامانت و اون وریاهم بنداز گردن مادرشوشو بزار ناراحت بشن خوب تو هم حق داری استراحت کنی حالا خودشون سرما بخورن تو به خودت اجازهع میدی بری
خدایا من به وعده های تو ایمان دارم و مطمنم روزی فزرندی هم به من میدی من 4 ساله انتظاز کشیدم تو خودت گفتی ان مع العسر یسرا.منتظر آسونیم دیگه طاقت سختی ندارم
بچپ بغلم میکنه همش فشارم میده و از خدا میخوایاد حالم خوب شه....بچه ها معده دردم زیاده پشتم درد گرفته نمیدکنین میشه رانیتیدین بخورم یا نه؟
اسما جون اگه مادر یا مادشوهرم شهر من بودن که غمی نداشام من کردم اونا هر کدهمشون یک سر این ایران....همه مهمونا رو سر من خرابابن از همین حالا از4شهریور تا14چهار خانواده مسافر دارم که میدونن حالم خرابابه اما یکی میگه عروسی داریم مجبوریم جایی نداریم.یکی میخوایاد واسه مغاذه اش تهرون جنس بهره میگه ناچاره بیاد....همه بفکر خودشوتن.