2777
2789
ببین من ماه قبل اقدام کردم برا بارداری دلدرد و حالت تهوع دارم سینه هام یه ذره درد میکنه ولی ازمایش د ...

فک کنم علایم بارداری باشه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂خب چکارش داری بذار بخوابه😂تو خواب نمیتونی شیر بدی که قندش نیوفته؟ راستی قدم نو رسیده هم مبارک🌹

عزیزم ممنونم سلامت باشی. وای خواهر از خدامه بخوابه منم بخوابم😧 ولی بیشتر از سه ساعت میترسم شیر نخوره. توی خواب الان بهش دادم. دهنشو قشنگ باز نمیکنه. توی خواب کم میخوره ولی حالا گفتم همینکه بدونم یچیزی خورده قندش نیافته خیالم راحته

والا من مطرب وبچه مطربا نزاشتن بخوابم مطرب وفرستادم سرکار بچه مطربام یکیشون وخوابوندم اون یکیم هی میگه ساعت چنده پویا ببینم الکی بهش گفتم شش اما می‌دونه دروغ میگم فعلا نخوابیده تا منم بخوابم

😂😂😂 نه تو برو زبون کله پاچه ات رو بخور منم اینجا خودمو اماده کنم فسقلی بخورتم😂😂

اونو ک همون شیش و هفت خوردم دیگ هضم شد 😂😂😂

فقط نگران داداشمم بیدار ش شکست عشقی میخوره

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
اونو ک همون شیش و هفت خوردم دیگ هضم شد 😂😂😂 فقط نگران داداشمم بیدار ش شکست عشقی میخوره

😒😒😒😒😒

برو برو نبینمت. کله پاچت زدی حالا افتادی اینجا مردم ازاری میکنی. خدایی الان با ی حال اسفناکی دارم پیام میزارم. از ساعت6ونیم بیدارم دور بچه. حالا اون خوابیده من کج و کوله نشستم تا پنج دقه دبگه شوهرم برسه ولی احتمال میدم بیهوش بشم😂