2777
2789
چون همیشه ۴ و نم بیدار میشم  البته امروز صبحونه کله پاچه بود از ۳و نیم ۴ بیدارم  استرس دا ...

😂😂😂😂😂😂 اوووف نوووش جان 

منم انقققد دلم میخواد ولی چون تازه زایمان کردم بخاطری ک سنگین نمیخورم😒🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=147349527]وای 🤦🏻‍♀️بد ترین حالت ممکن میدونم چی میگی تا حدی[/QUOTE حالاجالبش اینه اومدیم صب ...

😐بگو میخوابی یا پاشم؟😂البته با اشاره به دمپایی این و بگو وگرنه فایده نداره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
دوتا پسر سه تا دختر

خوشبحالت چقد بچه داری سلامت باشن❤❤❤❤❤

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
ایشالله زودی خوب شی آبجی منم قبلن اینجوری نبودا امسال دومین بارع از خواب ک بیدار میشه حالت تهوع دارع ...

من از علاعم بارداریه گلی یا سیکل ماهیانه بینشون موندم کدومه اخه قبلا هر وقت سیکل ماهیانه میشدم دلدردم اینجوری نبود تازه حالت تهوع نداشتم هنگ کردم دوماهه تو اقدامم اینجوری میشم هرماه

الهی من بودم دیوونه میشدم از کاراشون من خواهر زاده شوهرم چهارسالشه از پسرای تو بدتر خونه رو بهم میری ...

قبل هر چیزی ادم باید به فکر تربیت بچه اش باشه تعریف از خودم نباشه ولی منو همسرم طوری تربیت کردیم که با پنج تا بچه خونه همیشه مرتبه بهم میریزن ولی باز جمع میکنن خونه فامیل هم که اینقدر سنگین که همه ازشون تعریف میکنن

😂😂😂😂😂😂 اوووف نوووش جان  منم انقققد دلم میخواد ولی چون تازه زایمان کردم بخاطری ک سنگین نم ...

مرسی گلم 

والا منم ک زایمان نکردم از بعد صبحونه افتادم  یگوشه تکون نمیونم بخورم 😂😂😂😂

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
نی نی 18روزشه  . طفلکی دیشب تا 2دلش درد میکرد و به خودش میپیچید.حالا داره خستگی دیشب و در میکنه ...

😂خب چکارش داری بذار بخوابه😂تو خواب نمیتونی شیر بدی که قندش نیوفته؟

راستی قدم نو رسیده هم مبارک🌹

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
من از علاعم بارداریه گلی یا سیکل ماهیانه بینشون موندم کدومه اخه قبلا هر وقت سیکل ماهیانه میشدم دلدرد ...

من نمیدونم عزیز اگ یکم سوال سادع تری میپرسیدی کمکت میکردم از ی ماما بپرس حتمن یا از ی بزرگتر تو نینیسایت:)

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
قبل هر چیزی ادم باید به فکر تربیت بچه اش باشه تعریف از خودم نباشه ولی منو همسرم طوری تربیت کردیم که ...

بعضی بچه ها ذاتشون خراب کاره ولی

خواهرزاده من خیلی رو تربیتش وقت میذارن مودبم هست ولی ماشالا خیلی شیطونه و زورگو😂

من نمیدونم عزیز اگ یکم سوال سادع تری میپرسیدی کمکت میکردم از ی ماما بپرس حتمن یا از ی بزرگتر تو نینی ...

ببین من ماه قبل اقدام کردم برا بارداری دلدرد و حالت تهوع دارم سینه هام یه ذره درد میکنه ولی ازمایش دادم منفی بود ولی هنوز پری نشدم