2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو هفته حالم بده دل درد و حالت تهوع میگیریم از خواب میپرم دیگه نمیتونم بخوابم

ایشالله زودی خوب شی آبجی منم قبلن اینجوری نبودا امسال دومین بارع از خواب ک بیدار میشه حالت تهوع دارع حالش خوب نیس یهو میخابه رو زمین بعدم ب بایام‌میگ‌ این کارو کن اون کارو کن الانم اینجوریه نمیزاری برع بیرون نمیدونم چرا آبجیم با این سنه بزرگش وقتی مریض میشه باباشو میخاد🤦🏻‍♀️😑

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
یکی گریه میکنه میگه چرا پا شده یکی گریه میکنه میگه چرا پا نمیشه😂تو یک روز یک ساعت این دو پست و دیدم ...

نی نی 18روزشه  . طفلکی دیشب تا 2دلش درد میکرد و به خودش میپیچید.حالا داره خستگی دیشب و در میکنه😆😆

پسر اول کل انژیشو صرف دعوا با خواهر بزرگش میکنه اونم سر کنترل تی وی کوچکه هم همیشه داره ظرفارو از کا ...

الهی من بودم دیوونه میشدم از کاراشون من خواهر زاده شوهرم چهارسالشه از پسرای تو بدتر خونه رو بهم میریزه یه نمونه اش پارچ های ابی داخل یخچالو همه خالی میکنه تا بهش چیزی میگم خواهر شوهرم نمیزاره دیگه کلافه شدم

پسر اول کل انژیشو صرف دعوا با خواهر بزرگش میکنه اونم سر کنترل تی وی کوچکه هم همیشه داره ظرفارو از کا ...

اوخی خدا حفظ شون کنه برات🌹

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤