2777
2789
نیم ساعته دارم تلاش میکنم نی نی کوچولوم پاشه شیر بخوره ولی حسابی تنبلانه لالا کرده. 

یکی گریه میکنه میگه چرا پا شده یکی گریه میکنه میگه چرا پا نمیشه😂تو یک روز یک ساعت این دو پست و دیدم واقعا جالبه😅😍اوخی 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا پسر سه تا دختر

با دخترا کاری ندارم 

ولی اون دوتا پسر هرکدوم جای ۱۰ تا دختر انرژی میخوان فکر کنم🤦🏻‍♀️😑😍

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
کنارمون بنایی هست ساعت ۷اجرواهن  خالی میکنن

وای 🤦🏻‍♀️بد ترین حالت ممکن میدونم چی میگی تا حدی

گوشت گذاشتم توی طعم واسه کباب

جات سبز

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیدارم همیشه زود بیدار میشم ۸صبح آخرشه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
پسرم از ۵ بیدار شده دلم میخواد بزنمشششش

چیه مگ واا

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
با دخترا کاری ندارم  ولی اون دوتا پسر هرکدوم جای ۱۰ تا دختر انرژی میخوان فکر کنم🤦🏻‍♀️😑😍

پسر اول کل انژیشو صرف دعوا با خواهر بزرگش میکنه اونم سر کنترل تی وی کوچکه هم همیشه داره ظرفارو از کابینت میرزه بیرون دوسالشه دختر دومم همیشه داره نقاشی میکشه اخری هم سه ماهشه