یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیشب نخوابیدم همسرم رفته سفر منو پنج تا بچه رو گذاشته 😭تا اینارو بخوابونم صبح میشه الان تازه کوچ ...
دست راست رو سر من
قحطی زده ی بچه میشد پنج تا اوردی
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
من از گرما بیدار شدم از ساعت 6 و نیم خوابم نمیبره دیگه😭😭😭😭
همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................! قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
من بدبخت بيدارم چون ديشب شوهرم اومد اشپزي كنه كوكو درست كنه براي شام وقت برگردوندنش هي ميگفت تو چي برگردونم گفتم تيكه كن گوش نكرد ميخواست برگردونه مثلا كوكو سالم در بيار يهو داغ بود از دستش افتاد رو فرش پاشم فرش بشورم امروز ناهار مهمون دارم ديشب همه جارو گردگيري كردم شوهرم خير سرش اومد كمكم كنه گند زد به همه جا دوباره بايد تميز كنم جارو برقي بكشم
در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اخه الهی برنامه ریزی داشته باش شبا زود بخاب صبحا زود بیدار شو و درستو بخون
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)