2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس دارم🤦‍♀️تاالان درس خوندم شب نخوابیدم

از شب درس نخون چون یادت نمیمونه بهترین زمان یادگیری بعد استراحت از ساعت پنج صبح هستش که مغز و تنت استراحت کردن و امادگیشو دارن 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

من

تاپیک زدم دنبال اونایی میگردم ک مبخوان کتاب 504 رو بخونن.😊 میخوام دو سه نفری باهم شروع کنیم باهمم تموم کنیم. میخوام انگیزه امون بیشتر بشه

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
من دیشب نخوابیدم همسرم رفته سفر منو پنج تا بچه رو گذاشته 😭تا اینارو بخوابونم صبح میشه الان تازه کوچ ...

الان یکی یکی پامیشن روز از نو روزی از نو😂بمیرم برات❤

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤