2777
2789
من اینوازدکترفوق تخصص ریه پرسیدم گفت اصلن اینطورنیست اگه شماریه تم ازدست بدی حالادراثردخانیات بعدازی ...

من دخترم چهار ماه گدشته هنوز ریش صدا تراکتور می ده دیگه قبول کردم شاید خوب نشه  

من اینوازدکترفوق تخصص ریه پرسیدم گفت اصلن اینطورنیست اگه شماریه تم ازدست بدی حالادراثردخانیات بعدازی ...

شوهرم گرفت خوب شد ولی اینقدر ریه هاش حساسه حتی پنکه هم نمی تونم باز کنم الان توی گرما خوابیدیم من قصد ترسوندنش رو که ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا برامن یکماه میگذره هنوزاون ادم سابق نشدم مرتب گلوم خشک میشه یا با بوی تند سرفه ام میگیره مچ جفت ...

هنوز باید قرنطینه رو رعایت کنم ،برا پسرم میگم میشه خونه باشه

خدا جونم شکر
شوهرم گرفت خوب شد ولی اینقدر ریه هاش حساسه حتی پنکه هم نمی تونم باز کنم الان توی گرما خوابیدیم من قص ...

متاسفانه دوره درمان کامل طول میکشه من پرسیدم ممکن شش هفته طول بکشه کم چیزی نیست یک بیماری کشندس معلومه یکم طول میشه کاملاخوب بشی 

هنوز باید قرنطینه رو رعایت کنم ،برا پسرم میگم میشه خونه باشه

نمیدونم ولی رعایت کن فاصلتو باهاش ظرفا وجای خوابشوجدابکن 

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
متاسفانه دوره درمان کامل طول میکشه من پرسیدم ممکن شش هفته طول بکشه کم چیزی نیست یک بیماری کشندس معلو ...

آره خیلی خطرناکه ما هم خیلی ترسیدیم خدا واقعن به شوهر من رحم کرد چون بیماری زمینه ای هم داشت 

پسرم بعد از دوهفته آوردم خونه ،شانس من حالا چکارکنم

پسرت علایمش چی بوده؟چند سللشه؟تو رو قرااااان جوابمووووو بده. پسرم تک فرزندم یکی یدونم داره تو تب داره میسوزه حالا چه خاکی تو سرم کنم وااااااای😭😭😭

والا برامن یکماه میگذره هنوزاون ادم سابق نشدم مرتب گلوم خشک میشه یا با بوی تند سرفه ام میگیره مچ جفت ...

واس اینه ک بعدش داروی تقویتیی مصرف نکردین حتماازویتامینهای قوی استفاده کن

یه پایان تلخ بهترازتلخی بی پایان است!!