2821
2789
عنوان

وابستگی زیاد مرد به خونواده پدری

233 بازدید | 27 پست

چیکار کنم وابستگیش به خونوادش کم شه

من ادم بدجنسی نیستم ولی خب خونوادش خیلی نسبت به من بی اهمیت و بی احترامن قاعدتا انتظار دارم همسرم پشت من دربیاد و بی اهمیتیشون رو با بی تفاوتی نسبت بهشون جبران کنه

ولی اینکارو نمیکنه و این باغث حرص خوردنم میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرص نخور عزیزم پیر میشی محلشون نزار همین ک رابطه خودتو شوهرت خوب باشه کافیه 

نه خب من دوس دارم بهش تکیه کنم وقتی خواهرش برا زنش اهمیت قائل نیست این نباید به خواهرش اهمیت بده نه اینکه تا یه ساعت پیش بست خونه ابجیش نشسته باشه

متاسفم ،ولی کارخاصی ازت برنمیاد،اگه از خانوادش جایی بیمهری ببینه ،یواش یواش جذب تومیشه، رابطه کمتربااونایی که ارامشت روبه هم میزنن،میتونه گزینه خوبی باشه.

متاسفم ،ولی کارخاصی ازت برنمیاد،اگه از خانوادش جایی بیمهری ببینه ،یواش یواش جذب تومیشه، رابطه کمتربا ...

فعلا که نامزدیم بیشتر پیش خونوادشه تا من

آدما جذب،شادی و خنده و آزادی و آرامش میشن..اینارو بهش بده..جذبش کن..هرکس،یه مدله

وقتی رفتار خونوادش بده باهام و اینم مث بچه ننه ها دنبال اوناس چجوری بهش اینا رو بدم از حرص دارم میترکم

با حرص و جوش خوردن درست نمیشن اینجوری میخوان پیش اونا تحسین بشن که آفرین زن ذلیل نیستی

شاید باورت نشه ژنگ میزنم اگ پیشخونوادش باشه دو سه کلمه احوالپرسی میکنه میگه پنج دیقه دیگه زنگ میزنم خودم

بعد یه رب زنگ میزنه لحنش صد برابر گرم و صمیمی شده قشنگ معلومه  اومده یه جای خلوت

نه خب من دوس دارم بهش تکیه کنم وقتی خواهرش برا زنش اهمیت قائل نیست این نباید به خواهرش اهمیت بده نه ...

تو خودت عزیزم اگر خونوادت با شوهرت خوب نبودن حاضر بودی باهاشون قطع رابطه کنی نهایت بگی چرا اینجور رفتار میکنین 

تو خودت عزیزم اگر خونوادت با شوهرت خوب نبودن حاضر بودی باهاشون قطع رابطه کنی نهایت بگی چرا اینجور رف ...

من با تکیه ب اون دارم میرم تو اون خونواده  مرده که باید بهش داده بشه نه زن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792