2777
2789
عنوان

این هلث نوشن واقعیه؟؟

16862 بازدید | 27 پست

چیه تبلیغش تو اینستا‌ دیدم موهای طرف مثل پشم بود زد ماسک هلث نوشن رو موهاش ابریشم شد انگار 

واقعیه خدایی ؟؟؟ یا تبلیغه همش؟؟ 

سرم مو تقویت کننده چی پیشنهاد میدین 

روتین مراقبت مو چی استفاده میکنید

من ماسک موش روپارسال بهم انداختن100تومن هم قیمت لورال بود تز اون خیلی بیشتز راضی بودم تا هلثی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماسک موش روپارسال بهم انداختن100تومن هم قیمت لورال بود تز اون خیلی بیشتز راضی بودم تا هلثی 

چی پیشنهاد میدی استفاده کنم از ماسک و سرم مو و اسپری حجم‌دهنده دوس دارم موهام یکم حجم بگیره

😐عاقا من ی بار ماسک مو زدم خونه عمم از اینا موهامو خیلی نرم کرد خییییلی ولی خب فقط یه بار امتحان کر ...

مهمون امده بود خونمون از ماسکم اسفاده کرد دیگ دست ب ماسکم نزدم😂خیلیم بدم اومد دست خیس توش بزنی موادش غیرفعال میشه

چی پیشنهاد میدی استفاده کنم از ماسک و سرم مو و اسپری حجم‌دهنده دوس دارم موهام یکم حجم بگیره

من موهام کراتینه شامپو کراتین سایوس زدم یه بار بعدی ترزمه گرفتم راضی ترم ماسک مو تو حموم لورال قرمز .. بعدش اسپری دوفاز گلیس رنگ طلایی دارم و سرم مو ترزمه دارماما بوش رو دوست ندارم گاهی میزنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مهمون امده بود خونمون از ماسکم اسفاده کرد دیگ دست ب ماسکم نزدم😂خیلیم بدم اومد دست خیس توش بزنی مواد ...

😂نه دختر عمم خودش بهم داد پمپی هم بود وگرنه خودم برنداشتم 😂

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
ندارم ازمن می شنوی هیچیشونگیر

جاریم بیچاره رفته پکیج کامل محصولاتشونو خریده هم هلث نوشن هم محصولات پوستی لدروا ی سری تبلیغ شنیده فقط 😐یه جوریم تبلیغ میکنن انگار از کلینیک بهتره