2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی شرکت دانش بنیان

517 بازدید | 33 پست

کسی میدونه معتبره یا نه؟

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

یه شرکت خاص منظورته؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
یه شرکت خاص منظورته؟

سایت inre.ir میری اونجا ثبت نام میکنی،نمیدونم چرا مقطع تحصیلی نخواست ازم،هنوز ثبت نام نکردم شاید کلاهبرداری باشه☹

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاهبردارن

ثبت نام کردین تا حالا؟

سایت inre.ir میری اونجا ثبت نام میکنی،نمیدونم چرا مقطع تحصیلی نخواست ازم،هنوز ثبت نام نکردم شاید کلا ...

نمیدونم تا حالا نشنیدم دانش بنیان در واقع یه اعتباره که به یه شرکت میدن. حالا هر شرکتی. همسرم هم یه شرکت دانش بنیان با چند نفر دارن. به نظرم غیر واقعیه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
سایت inre.ir میری اونجا ثبت نام میکنی،نمیدونم چرا مقطع تحصیلی نخواست ازم،هنوز ثبت نام نکردم شاید کلا ...

اسم فرمالیتش دانش بنیانه وگرنه همون بازاریابی به روش باکلاسه  وهوشمنده هرچی بتونی تبلیغ براشون بفروشی یه درصدی بهت میدن 

بله متاسفانه

همون سایت inre.ir دیگه؟خدا لعنتشون کنه🙁

سایت میری اونجا ثبت نام میکنی،نمیدونم چرا مقطع تحصیلی نخواست ازم،هنوز ثبت نام نکردم شاید کلا ...

منم چند روزاي ميشه ثبت نام كردم پولم واريز كردم با سايت آزمون استخدامي كه شبيه اينه اشتباه گرفتم هرچقدر هم زنگ ميزنم جواب نميدن كلاهبرداريه پولم رفت ثبت نام نكن

پسرم عشقمه
اسم فرمالیتش دانش بنیانه وگرنه همون بازاریابی به روش باکلاسه  وهوشمنده هرچی بتونی تبلیغ براشون ...

اون همه مشاغل باکلاس همه ش فرمالیته س و بازاریابی؟🤣🤣🤣

منم چند روزاي ميشه ثبت نام كردم پولم واريز كردم با سايت آزمون استخدامي كه شبيه اينه اشتباه گرفت ...

سایت inre.ir ثبت نام کردی؟

اسم فرمالیتش دانش بنیانه وگرنه همون بازاریابی به روش باکلاسه  وهوشمنده هرچی بتونی تبلیغ براشون ...

آخه زده بود آزمون داره بعد نوشته بود يه مبلغ هم واسه كارت آزمون واريز كنيد كلا همه كاراي كه آزمون استخدامي الان گذاشته همين سايت كلاه بردار هم گذاشته من اشتباهي ثبت نام كردم پولمم رفت

پسرم عشقمه