nila۷۲ مدیر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 440 عنوان اونایی که بلدن چه دعایی بخونم خاستگار بیاد خاستگار ندارم!!! | مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 82 پست از اول سال اصلا خاستگار نیومده بیرون هم مراعات میکنم به خاطرکرونا بیرون نمیرم اگه وضع همینطور باشه چیکار کنم خاستگار پیدا کنم؟ قبل از اینکه بپرسین ۲۶ سالمه 1399/05/02 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15953 سلام نماز جعفر طیار بخون رد خور ندارع نماز شب هم بخون ویژگی های خواستگاری که دوس داری بیاد ... به کی بگم اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
almasjon عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 855 برای منم بفرس فرستادم گلم توام برای من بفرس ممنون🙏❤️🙏 میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊❤️خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏❤️
آنشرلی2000 عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 4501 سلام نماز جعفر طیار بخون رد خور ندارع نماز شب هم بخون ویژگی های خواستگاری که دوس داری بیاد ... من دوبار نماز جعفر طیار خوندم، نشد😕خونه هم تنها نمیشم باز بخونمنمیخام خانوادم بدونن لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
nila۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 440 برات صلوات فرستادم گلم انشالله زودی یه کیس مطابق میلت برات پیدا میشه تاپیک عقد میزاری❤️🙏❤️ تو ... مرسی عزیزم چشم
nila۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 440 تو که قبلا نامزد داشتی اره عزیزم پارسال بهم زدم عصبی بود
iisani عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1324 اولين خاستگاري كه برام بياد شوهر ميكنم چون خيلي خسته شدم خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي دستمونو محكم تر بگير❤️
ssshelya عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 557 واقعا؟! آره عزیزم نماز شب محشره ، خیلیا نماز شب خوندن و ویژگی های خواستگاری که دوس داشتن رو گفتن دقیقا شده همون فقط هر وقت خوندی تو رو خدا دعا کن من و عشقم هم ازدواج کنیم ، اسمم هستیع
nila۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 440 سوره احزاب شنیدم بنویسی بزاری تو حقه بزاری یه جای تاریک تو خونه خواستگار میاد اینکارو قبلا انجام دادم چند سال پیش
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15953 سوره احزاب شنیدم بنویسی بزاری تو حقه بزاری یه جای تاریک تو خونه خواستگار میاد سوره احزاب خیلی اداب و قاعده داره یه نفر میگه بذار تو لباسات یه نفر میگه بذار جعبه یه نفر میگه بذار تو جای تاریک یه نفر میگه باغچه امام صادق گفتن روی پوست اهو در کل سوره احزاب رو اگه اشتباه انجام بدی بدتر بختت بسته میشه اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
almasjon عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 855 آره عزیزم نماز شب محشره ، خیلیا نماز شب خوندن و ویژگی های خواستگاری که دوس داشتن رو گفتن دقیقا شده ه ... انشالله هرچه زودتر ب عشقت برسی و خوشبخت بشین کنار هم❤️🙏🌹نماز جعفر طیار چجوریه؟!سخته؟! میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊❤️خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏❤️