2777
2789
عنوان

چیکار میکنید که کم محلی دیگران براتون بی اهمیت باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا هر کاری میکنم یادم میره مثلا دلخورم...چیکار کنم نمیتونم😁😁

به مرگ فکر کن.  این چیزا برات بی اهمیت میشه.  برو چندتا همین تاپیک هایی هستن راجع به مرگ مثل همین تاپیک پربازدیده خانومه بنده خدا برادرش خودکشی کرده خدابیامرزش...  وقتی در مورد مرگ میخونی فک میکنی مثلا مردی اصلا بصورت خودکار زندگی و ادمها و این دغدغه ها برات بی ارزش میشه... من همیشه ک به مرگ فک میکنم میبینم زندکی اینقد بی ارزشه اصلا دلم میخواد برم همه خانواده شوهرمو ببوسم بهشون خوبی کنم. برادرام ک بهم بدی کردنو ماچ کنم قربونشون برم..  زنگ بزنم ب دوستا ی بی معرفتم بگم چقد دلتنگشونم. همونی ک بهم بدی کرده بزنگم بگم دوست دارم بخشیدمت خداهم منو تو رو ببخشه.  خداییش چندسال دگه زنده ایم ارزش نداره این همه بی محبتی. وقتی بمیریم چنان حسرت بخوریم توی برزخ ک خدا میدونه

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

من کم محلی میکنم انتظارم ندارم کسی سمتم بیاد تازه خوشمم میاد دورباشن گله هم نمیکنم پیش کسی بگم فلانی اینجوررفتارمیکنه.بعضیا بی محلی میکنن انتظار دارن همه بیان بچسبن بهش اون خیلی رو مخه گلگی هم میکنن 

خانواده شوهر.    همش گله دارن ازم ک چرا زنگ نمیزنم سراغشونو نمیگیرم

اصلا پستتو خوندم حس کردم چندنفر خاص تو ذهنته و داری اینا رو مینویسی😁 حالت زنگ بزنی خودشونو میگیرن 

من این بلا سرم اومده تو حواست باشه کوتاه نیای...😁

به مرگ فکر کن.  این چیزا برات بی اهمیت میشه.  برو چندتا همین تاپیک هایی هستن راجع به مرگ م ...

بنظرم بابعضی از ادما باید کلا قط رابطه کرد چون اصلا ارزش نداره بخوای تحملشون کنی و حرص بخوری سلامت روح و روان خیلی پر اهمیته.بخصوص از ادم نادان