2777
2789
هووو چن میلی هست؟ پوستت چ جوری خوب شده؟

به خاطر جای جوش تیره بود کمی هم زبر بود و خشک 

اینو که میزنم روشن شده و نرم 

سرم ویتامین سی پریم داروخانه دیدم ۱۴۰ اونو بخر 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر جای جوش تیره بود کمی هم زبر بود و خشک  اینو که میزنم روشن شده و نرم  سرم ویتامین ...

اها ممنون فعلا سوپراستار سفارش دادم اگه جواب نداد حتما میگیرم

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
من یه کرم میزنم دقیق نمیدونم کاربردش چیه اما پوستم خیلی خوب شده  کرم ویتامین سی اسکین کد

ببخشید هنوز استفاده میکنید پوشاندن خوب شده میشه لطفا جواب بدین ممنون

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...

سلام من لک ملاسمایی داشتم بخدا بیش از چندتا دکتر فوق تخصص رفتم که بی فایده بود و نتیجه نگرفتم تا اینکه منشی یه دکتر شماره یکی رو بهم داد که مهاباد بود ازش یه کرم ضدلک و سرم گرفتم باورتون‌نمیشه بخدا معجزه دیدم طی ۲دوره کل لک هام از بین رفت شمارم میزارم اسمشو نمیدونم کسی خواست ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

سلام من لک ملاسمایی داشتم بخدا بیش از چندتا دکتر فوق تخصص رفتم که بی فایده بود و نتیجه نگرفتم تا این ...

منم از اینجا گرفتم واقعا محشر بود بخدا اصلا باورم نمیشد کل لک هام رفت

تنها ضد لکی که واقعاً راضی بودم ازش تو این چند سال زندگیم بعد از کلی هزینه و دکتر و کلی ضد لک فقط ضد لک یه خانمی بوده که از طریق یه پزشک باهاش آشنا شدم فقط با دو دوره لک صورتم بدون بازگشت رفته الان ۲ ساله هیچی استفاده نمی‌کنم به جز یه ضد آفتاب این ضد لک نه پوستمو نازک کرد نه پوست ریزی داشت و نه عوارض

کرم پودر هم که همیشه نمی‌شد استفاده کرد دو ساعت اول فقط قشنگ بود از نزدیک خیلی بد می‌شد صورتم 

خانما این ضد لک مورد تایید پزشکاست خیلی از پزشکا باهاش کار می‌کنند منم از طریق یه پزشک آشنا شدم

تاییدیه داره داروسازه

و بسیار معروف من که راضی بودم امیدوارم شما هم راضی باشید

شماره فروشنده و پیج اینستاگرام می‌ذارم براتون

آدرس پیج اینستاگرام 

hajipoor7227

شماره تماس 09026744639

سلام یوسفی  هستم از همدان   26ساله صورتم لک داشت دکتر فرشچیان دکتر صمدی دکتر موسوی و.. و چقدرطب سنتی های مختلف رفتم بهتر نشد هیچ بدترم شد چون داروهای پزشک لایه بردار بود حتی کرم ژل رویالم خریدم شدید حساسیت کردم  از صورت پر لکم خجالت میکشیدم  تا اینک تو نی نی سایت با سایت خانم حاجی پور آشنا شدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم تو شهر خودم بودنو من ایشونو نمیشناختم به جان بچم  با یه دوره کرم تمام لکام کمرنگ شده صورتم خیلی خوب شده خیلی اعتماد بنفس گرفتم اونم با یه قیمت خیلی خوب نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم انشالله  هر چی از خدا میخواد بهش بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ضمن تشکر منم شمارشو می‌ذارم همه استفاده کنن
09026744639