2777
2789
عنوان

فولی ۲۳

480 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیزم

روز ۹ دوره م هستم سونو کرد فولیم ۲۳ بود و ضخامت دیواره رحمم ۱۱ بود بهم دو تا آمپول hcg داد تزریق کردم گفت از فردا شب ، یک شب درمیان نزدیکی کن 

بهم گفت احتمال بارداریت با این فولی ۲۳ ضعیفه؟؟؟؟

کسی بوده با فولی ۲۳ باردار بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من هم مثل شما کمر درد و دل درد شدید شبیه پریدی دارم. شما چیکار کردید که بارداری رو به سلامت گذروندید.به خدا کمرم داره نصف میشه البته من تازه باردار شد🙏🙏

سلام من هم مثل شما کمر درد و دل درد شدید شبیه پریدی دارم. شما چیکار کردید که بارداری رو به سلامت گذ ...

سلام چندهفته ای عزیزم منم خیلی کمردرددارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

سلام چندهفته ای عزیزم منم خیلی کمردرددارم

من هنوز بی بی چک نزدم اما ۱۹ تخمک گذاریم بود واز دیروز کمر درد و دل درد دارم نمیدونم چرا چون من موقع پری اصلا کمر درد ندارم واسه همین میگم شاید باردارم

واسه بی بی چک هم هنوز زوده

شاید واسه لانه گزینی باشه

اگه باردار باشم دوست دارم دختر باشه

من هنوز بی بی چک نزدم اما ۱۹ تخمک گذاریم بود واز دیروز کمر درد و دل درد دارم نمیدونم چرا چون من موقع ...

شما چند هفته هستی 

ببخشید سوال میکنم نی نی قبلیت به سلامت به دنیا اومد ؟

چون دومی رو به سرعت باردار شدید سوال کردم