2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خاطره خنده دار بگیم .هر چی باشه فقط بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 60 پست
عروسی خواهرم بود واسه اولین بار دکلته پوشیدم جو گیر وسط ميرقصيدم یهو دیدم لباسم اومده پایین تا آخر ع ...

ی بارم تو عروسی دیدم ی خانمی داره بندری میرقصه ۱ دونه از مه مه هاش بیرون بود رفتم بهش گفتم 

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی که با همسرم رفتیم ازمایش بعدش رفتیم صبونه املت خوردیم من پیاز خوردم نگو شوهرم از پیاز متنفر ...

منم ی بار ناهار سیر خوردم عصرش رفتم کفش بخرم

گفتم ببخشید آقا این چنده؟گفت خانم سیر خوردین؟؟؟گفتم بله🤣🤣🤣

بچه ها من قلیون زیاد کشیدم حالت تهوع گرفتم چی بخورم خوب بشم🤢

لواشک یا ی چیز ترش نداری؟

چایی نبات 

ی خانومی اینجا تعریف میکرد ک خواستگاری دختر داییش بوده دایی راضی نبوده ک اونا بیان بخاطر همین پتو و بالشت میاره میخوابه وسط حال همه استرس ک این بلند نمیشه 

بعد دختر از پنجره پایینو نگاه میکنه 

میبینه ک خانواده دوماد وارد ساختمون شدن

میاد میگ دایی پاشو همه التماس خواهش ک پاشو

دختره اخر خودش دست بکار میشه پتو داییش رو میکشه محککککممممم همانا کشیدن پتو همانا گوزیدن اون  

بلاخرا داییش بلند میشه 

بعد ی خانمی تو نی نی سایت بهش گفته بود دختر داییت باید ازت تشکر کنه چون بخاطر گوز تو این وصلت جور شد