2777
2789

برا من دعا کنید ی اقایی باید پول میریخت برا شوهرم ی ماهه امروز و فردا میکنه دعا کنید حداقل امشب بریزه 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

من همیشه فکر میکنم مشکلم خیلی بزرگه و بابتش خیلی غصه میخورم ولی وقتی پای درد و دل بعضیا میشینم میبینم مردم چقدر مشکل دارن اون لحظه مشکل خودم یادم میره و طرفو دلداری میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلم اینه که دل و دماغ زندگی رو دیگه ندارم حوصله ی هیچ بشری رو ندارم حتی شوهرمو دلم می خواد مدام ...

بنده خدا شوهرت چه گناهی کرده خسته کوفته میاد که آرامش داشته باشه منم قبلنا مثل شما بودم وقتی میومد همش سرش قور میزدم،خواهرم دعوام میکرد میگفت به خاطر تو داره زحمت میکشه قدرشو بدون اگه مثل شوهر من معتاد بودو همش میخوابید چیکار میکردی

بنده خدا شوهرت چه گناهی کرده خسته کوفته میاد که آرامش داشته باشه منم قبلنا مثل شما بودم وقتی میومد ه ...

نه بابا تو دلم اینه در عمل مثه چی دارم خدمت بهش می کنم و محبت اش می کنم هیچی کم نمی ذارم براش 

نه بابا تو دلم اینه در عمل مثه چی دارم خدمت بهش می کنم و محبت اش می کنم هیچی کم نمی ذارم براش 

خوب میکنی عزیزم قدرشو بدون،انشالله همیشه در کنار هم شاد و خرم باشی