2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ک بیشتر روحیمونو کسل میکنه😉😆

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یکی دوتا نیست که همه جای زندگیم داغونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مشکلم فقط ی چیزه تو رو خدا دعا کنید ابروم نره 🙏🙏🙏

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

فقط یه مشکل اساسی دارم که فقط نیاز به یه معجزه(شفا) داره تا رفع بشه🙏

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

از وقتی که تصمیم گرفتم به مشکلاتم فکر نکنم و نعمت ها رو ببینم حس میکنم زندگیم خیلی قشنگ تر شده.

مرور کردن مشکلات باعث میشه حالت از اونی که هست خیلی بدتر بشه. به جای تمرکز روی حل مشکلات و یا تحملشون،  انرژیت صرف غصه خوردن میشه‌

به همین دلیل ترجیح میدم که نگم و به این بسنده کنم که اگه همه مشکلاتشون رو بذارن رو یه سفره و بخوان انتخاب کنن از اون سفره باز هر کی مشکل خودش رو انتخاب میکنه