2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره چشت چند بود؟لنز داعمی هستش؟؟؟هزینش جقد شد

نمره من فکر کنم یکی 10 یکی 12 بازم دقیق نمیدونم چند بوده بعد چند سال پیش بوده 6 یا 5 سال پیش بود هر دو چشمم عمل کردم شد10  میلیون آره لنز دائم گذاشتم

نمره من فکر کنم یکی 10 یکی 12 بازم دقیق نمیدونم چند بوده بعد چند سال پیش بوده 6 یا 5 سال پیش بود هر ...

سلام عزیزم،

چند تا سوال داشتم ازت

از کاشت لنز دائم راضی هستی؟

مراقبت یا چکاب سالانه نیاز داره چشمات؟

کاشت لنز با کاشت عدسی فرق میکنه؟

پیش کدوم دکتر کاشت انجام دادی گلم؟

چرا لازک یا لیزیک انجام ندادی؟

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

سلام عزیزم، چند تا سوال داشتم ازت از کاشت لنز دائم راضی هستی؟ مراقبت یا چکاب سالانه نیاز داره چشم ...

آره راضیم مراقبت آنچنانی نمیخاد فقط باید مواظب باشی ضربه به چشمت و یک وسیله ی نخوره به چشمت که حتی با عمل لیزیک هم این مراقبت داره و چکاپ سالانه نداره راستش دکترم پیشنهاد داد لنز دائمی بزارم چون شماره چشم هام بالا بود و فامیل دکترم قرائی هس اگه اشتباه نکنم

آره راضیم مراقبت آنچنانی نمیخاد فقط باید مواظب باشی ضربه به چشمت و یک وسیله ی نخوره به چشمت که حتی ب ...

چقد خوب که راضی هستی عزیزم😍

اگه دکترتون تهرانه و شما و ادرس مطبش رو دارین لطفا برام میفرستین🌹

کاشت رو‌ فقط برا نمره های خیلی بالا و کسایی که نمیتونن لیزیک کنن انجام میدن یا انتخابی هم هست؟

این لنز ها تا همیشه تم چشمتون باید باشه یا نیاز به تعویض هم دارن؟

عملتون چقد طول کشید ،سخت بود یا نه؟

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

چقد خوب که راضی هستی عزیزم😍 اگه دکترتون تهرانه و شما و ادرس مطبش رو دارین لطفا برام میفرستین🌹 کا ...

من مشهدم دکترمم مشهده آره راضیم و لنزم دائمی هس نیاز به تعویض نداری مگر اینکه سنت بره بالا آب مروارید بگیری و عمل هم سخت نیس بیشتر واسه شماره های بالا هس و دل بخواهیه میخای لیزیک کنی یا لنز بزاری من لنز انتخاب کردم چون دوباره عمل کنم لنزم میتونم در بیارم چشمم دست کاری نکردن ولی لیزیک دست کاری میکنن