2777
2789

خونه خواهرش بودم در زدن خواهرشوهرم گفت برو درو باز کن من دستم بنده باز کردم شوهرم گفت سلام ژیگولیییی بعد متوجه شد خواهرش نیستم منم رفتم با خواهرش خداحافظی کردم ک برم سویچ من گم شدددددددددد هرچی گشتیم دیدیم نیست من گفتم اشکال نداره پیدا میشه و با تاکسی برگشتم خونه بعدها خواهرشوهرم گفت خودم قایم کردم ک بمونی با داداشم اشنا بشی ک من محل ندادم 😂😂😂

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره ما مجردا😢

حالا بیچارگی به کنار 

جالبه من هم تو مجازی(اینستا..تل...واتس...سایت همسریابی...سایت مرجع متخصصین علمی...سایت های مهاجرتی....سایت های مستند و و و و و)  هم دنیای واقعی مثل کوچه و بازار و دانشگاه  و محل کار و هر جایی که فکرشو کنید بودیم و هستیممم ولی دریغ ازین جرقه هایی که باعث ازدواج بشه......

الانم دیگه سرد شدم به ازدواج.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

دوستم و دوستش قرار گذاشتن بریم بیرون اکیپی بعد اونا خب دوتا دوتا رل بودن فقط ماها تک بودیم بش چیبس تعارف کردمو و بقیع ماجرا البته هیچوقت رل نزدیم دوست بودیم تا ی شب قبل خاستگاری بم گفت دوستم داره بعدشم اومد خاستگاریم

من و تو مثل ماه و ستاره پیوند سرنوشت همیم😍👫🏻❤

تو نمایشگاه معرق دیدمش 

توغرفه خودش با یه دختر دیگه بودن

ولی اون لحظه دختره نبود 

همسر من دوست داداشم بود

گفت بریم ببینیم منم داشتم سمت چپ غرفه رو نگاه می کردم الکی گفتم یه چیزی گفته باشم

گفتم کارتون زیباست تبریک میگم

بعد همسرم گفت اینا قشنگ نیست اینا مال من نیست

کارای سمت راست غرفه مال منه  

منم تو دلم گفتم وای بامزه....  

بعد آوند خواستگاری

توی دانشگاه داخل آلاچیق نخلسان دانشگاه داشتم سانویچ میزدم اونم نشسته بود داشت گوشیش چک میکرد

مگه متاهلی تو ؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اره 😶

نههههههههههههههه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چرا نه 😐

تا الان فکر میکردم مجردی و یه دانشجوی ترم یک دو😁🤷🏻‍♀️

ترم ۲ که هستم ولی مجرد نیستم 😶

خب فکر میکردم از این ترم دویی های مجردی 

عقدی یا چی؟

استارتر جان اگه بختت باز باشه که انشالله بازه مثل اون خانمیکه روبروی شیشه ماشینش داشت موهاشو مرتب میکرد سرنوشت تون بهم‌گره میخوره.به این سادگی.

ولی اگه خدلی ناکرده گره باشه تو کارت که انشالله نیس حوری بهشتی هم باشی کسی نمیبینتت.

البته هر ازدواجی قشنگ نیس ازدواج با کیفیتش خوبه.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.