2777
2789
عقدم

اگه دوس داری بگو چطور همه چی زود پیش رفت؟ 

منظورم اینه که بهت پیشنهاد داد و تو چه واکنشی نشون دادی که تو مدت کوتاه مزدوج شدی؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفندم نه همسرم متخصص جراحی هستن 😂 اره یهو شد یکم زود مزدوج شدم ولی مثه بعضیا ۱۵  ۱۶ سالگی نش ...

ای جان مبارکت باشه عزیزم بمونید برا هم تا ابد و یک روز 

ولی ایول دختر چه ازدواجی کردیاااااا 

اگه دوس داری بگو چطور همه چی زود پیش رفت؟  منظورم اینه که بهت پیشنهاد داد و تو چه واکنشی نشون ...

کوتاه مدت که نبود دو سه سال دوس بودیم (دوست معمولی نه هااا) 

هیچی توی دانشگاه همدیگه رو دیدیم سر صحبت باز کردیم و کم کم آشنا شدیم دوست معمولی شدیم و چند ماه بعدش دوسپسر دوسدختر شدیم و بعدم تصمیم به ازدواج گرفتیم

ای جان مبارکت باشه عزیزم بمونید برا هم تا ابد و یک روز    ولی ایول دختر چه ازدواجی کردی ...

😘😘😘😘

نه بابا اونقدرم ازدواج خاصی نبود عقدمون اصن مراسم نداشت همش ۷ (من و داداشم و مامانم و بابام و همسرم و مادر و پدرش) نفر بودیم رفتیم محضر عقد کردیم اومدیم خونه 😶

تو بیمه کار میکردم محل کارم بین مسیر سرکارش و خونشون بود که منو دید و زنگید محل کارم تنهام بودم. اومد دیدمش خوشم نیومد ازش کلی اذیتش میکردم و تیکه بهش مینداختم که نمیدونم چی شد که شود عشق زندگیم

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
😘😘😘😘 نه بابا اونقدرم ازدواج خاصی نبود عقدمون اصن مراسم نداشت همش ۷ (من و داداشم و مامانم و بابا ...

منظورم اینه شوهر همکار اینا سریع پیدا کردی که از آب و گل دراومده باشه مثل ما هنوز اول کار نباشه 

وااااای تو رو خدا تعریف کن داستانتون رو خیییییلی باحاله😅😉

مثل فیلم های ترکی نبود که مثلا شیشه های ماشینش دودی باشه اینا

داشتیم می رفتیم مهمونی. سر کوچه گفتم ببینم ظاهرم چجوریه

به شیشه ماشینش نگاه کردم. داشتم تف می مالیدم به مژه هام😐😐

اینم اونور خیابون. درست روبه روی من داشته غش میکرده از خنده

کوتاه مدت که نبود دو سه سال دوس بودیم (دوست معمولی نه هااا)  هیچی توی دانشگاه همدیگه رو دیدیم ...

مجازی دوست بودین اون دو سه سال؟

یعنی چی دوست معمولی نه؟ من سر رشته ندارم؟😅

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منظورم اینه شوهر همکار اینا سریع پیدا کردی که از آب و گل دراومده باشه مثل ما هنوز اول کار نباشه  ...

😂😂 

الانم تازه کاره تازه از طرح اومده تازه باید بره کلی مراکز دولتی کار کنه امتیاز جمع کنه بلکه ۱۰ سال دیگه بتونه مطب بزنه 🤕

نه مجازی نبود همدیگه رو میدیم مسافرت هم میرفتیم دوست معمولی یعنی مثه دوستای خودت دخترا دوست اونجور ...

اول دوست معمولی نبودین بعد که همو دیدین دوست معمولی شدین بعد دوس دختر دوس پسر شدین؟😐😶 ترتیبش ذهنمو بهم ریخت و اصلا نفهمیدم 

به هر حال خوشبخت باشید😍🤗