چرا این همه متوسل شدم و براشون نذر دادم شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو حاجتمو ندادن... توروخدا ... چیکار باید کنم ...واسه همه رو حاجت داد الی من ... 😔
بهترین اتفاق زندگیم روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
آره اینم هست. من یه حاجت غیر ممکن داشتم هیچ جا نمی گم چی بود چون غیر ممکن بود البته با توجه به شرایط حاضر و گرنه محال ذاتی نبود اینقدر دعا کردم دعا کردم دعا کردم نمیشد بعد کلا از ذهنم رفت چند ماه بعد دیدم اتفاق افتاده بوده من خبر نداشتم. خدا همون موقع دعا رو مستجاب می کنه ولی دیر بهت ابلاغ میشه که بیشتر صداش بزنی خدا صدای بنده هاشو دوست داره. اینا شعار نیست تجربه شخصیه الانم یه حاجتی دارم ولی نمیشه اما دلم روشنه که خدا مستجاب کرده اما هنوز بهم ابلاغ نشده به همین خاطر دارم شکرش می کنم
حتما بخون. این دستور آیت الله بهجته. نه تنها مرجع تقلید بوده بلکه اصلا حالت عرفانی و... داشته. من یه بار به یه دستورش عمل کردم فهمیدم چقدر حالیشه واقعا عاشقش شدم. البته ایشون وسیله ست خدا همه کاره ست
ببین یه توصیه ا ی بهت دارم تو هم شروع کن خدا رو شکر کردن بگو خدایا شکرت که حاجت ازدواجم رو بهم می دی. من هر بار اینطوری گفتم موثر بوده. این یعنی خدایا من به تو و تواناییت در اجابت خواستم مهربونیت بخشندگیت ایمان دارم
خسته تر از اون چیزیم که فکر کنی ... 😔 اصلا به این چیزاش فکر نمیکنم اخه این همه ازدواج میکنن ب ...
متاسفانه این مشکل ازدواج مشکل دخترای دهه شصت هست. جمعیت یهو خیلی زیاد شد خیلی. معمولا هم دخترا با پسرای دهه قبولشون ازدواج می کنن دهه پنجاهی ها که اینقدر نبودن! پسرای دهه شصتم که اکثرا رفتن با دهه هفتادی ازدواج کردن. به خاطر همینم دهه هفتادی مجرد خیلی کم هست خیلی. منم دهه شصتم ولی متاهلم کلا دهه شصتیا نسل سوختن به تمام معنا.