2777
2789
عنوان

متوسل به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 47 پست
هرشب میگم ... باورت نمیشه... انقد خواستم ازش

پس بزار اگه صلاحته حل شه نه بعد پشیمون بشی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

آره اینم هست. من یه حاجت غیر ممکن داشتم هیچ جا نمی گم چی بود چون غیر ممکن بود البته با توجه به شرایط حاضر و گرنه محال ذاتی نبود اینقدر دعا کردم دعا کردم دعا کردم نمیشد بعد کلا از ذهنم رفت چند ماه بعد دیدم اتفاق افتاده بوده من خبر نداشتم. خدا همون موقع دعا رو مستجاب می کنه ولی دیر بهت ابلاغ میشه که بیشتر صداش بزنی خدا صدای بنده هاشو دوست داره. اینا شعار نیست تجربه شخصیه الانم یه حاجتی دارم ولی نمیشه اما دلم روشنه که خدا مستجاب کرده اما هنوز بهم ابلاغ نشده به همین خاطر دارم شکرش می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز یه آقایی به شوهرم گفته بود وقتی میری حمام غسل میکنی بدنت پاک میشه هرچی از خدا میخای اون موقع ...

باور کن تازه غسل کردم از حموم اومدم بیرون همش دارم ذکر میگم غسل حیض کردم

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
نه نخوندم

حتما بخون. این دستور آیت الله بهجته. نه تنها مرجع تقلید بوده بلکه اصلا حالت عرفانی و... داشته. من یه بار به یه دستورش عمل کردم فهمیدم چقدر حالیشه واقعا عاشقش شدم. البته ایشون وسیله ست خدا همه کاره ست

تنهایی رو ترجیح میدی یا اینکه با یکی ازدواج کنی چند سال بعد طرف معتاد بشه یا اینکه زن بگیره با دو تا بچه طلاق بگیری

نمیخوام افکار منفی سراغت بیاد ولی صبر کن عزیزم شاید خدا داره بهترین کس رو برات جور میکنه...

ببین یه توصیه ا ی بهت دارم تو هم شروع کن خدا رو شکر کردن بگو خدایا شکرت که حاجت ازدواجم رو بهم می دی. من هر بار اینطوری گفتم موثر بوده. این یعنی خدایا من به تو و تواناییت در اجابت خواستم مهربونیت بخشندگیت ایمان دارم 

تنهایی رو ترجیح میدی یا اینکه با یکی ازدواج کنی چند سال بعد طرف معتاد بشه یا اینکه زن بگیره با دو تا ...

خسته تر از اون چیزیم که فکر کنی ... 😔 اصلا به این چیزاش فکر نمیکنم  اخه این همه ازدواج میکنن بدون مشکل من چرا موندم هر روز یکی بهم تیکه میندازه

ببین یه توصیه ا ی بهت دارم تو هم شروع کن خدا رو شکر کردن بگو خدایا شکرت که حاجت ازدواجم رو بهم می دی ...

چه جالب نشنیده بودم حتما انجام میدم 

خسته تر از اون چیزیم که فکر کنی ... 😔 اصلا به این چیزاش فکر نمیکنم  اخه این همه ازدواج میکنن ب ...

متاسفانه این مشکل ازدواج مشکل دخترای دهه شصت هست. جمعیت یهو خیلی زیاد شد خیلی. معمولا هم دخترا با پسرای دهه قبولشون ازدواج می کنن دهه پنجاهی ها که اینقدر نبودن! پسرای دهه شصتم که اکثرا رفتن با دهه هفتادی ازدواج کردن. به خاطر همینم دهه هفتادی مجرد خیلی کم هست خیلی. منم دهه شصتم ولی متاهلم کلا دهه شصتیا نسل سوختن به تمام معنا. 

حتما بخون. این دستور آیت الله بهجته. نه تنها مرجع تقلید بوده بلکه اصلا حالت عرفانی و... داشته ...

خدا کنه حاجت بگیرم تورو خدا واسم دعا کنید بچه ها به خاطره مادرم ... بیچاره غصه میخوره تو خودش میریزه ... همش یهو حالش بد میشه ... 

متاسفانه این مشکل ازدواج مشکل دخترای دهه شصت هست. جمعیت یهو خیلی زیاد شد خیلی. معمولا هم دخترا با پس ...

واقعا همینطوره

انشاالله با یک مرد پاک و سالم واز همه مهمتر بااخلاق ازدواج کنی...

موردش هست اما نمیاد جلو ... خدایا بهم نظر کن ... خدایا کمکم کن... خدایا همه ی دخترای دم بختو براشون همسر خوب جور کن