2777
2789
عنوان

متوسل به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 47 پست
حاجتم شرعی ... به خدا چیزه بدی نخواستم ... الان تایپ میکنما جلو اشکامو نمیتونم بگیرم ... 

خب ببین بعضی از شرعیام پشیمونی داره خدا بهتر میدونه

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجتت بگو بعد بگو خدایا راضیم به رضای تو 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
اطعام غذای سیر شدنیه مثلا حتی نون پنیر سبزی، شله زرد و... الان هیچ نذر اطعام رو من توصیه نمی کنم هیچ ...

توروخدا بگو چیکار کنم ... خیلی عاحزم ... موندم تک و تنها 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
منم مث توام ولی وقتی ب این فکر میکنم ک خدا حتما صلاح منو میخواد تسلیم میشم

خدا حاجتمون و بده واقعا خدا به این بزرگی این چیزی که ازش میخوایم هیچه

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
ازدواج 

یه روز یه آقایی به شوهرم گفته بود وقتی میری حمام غسل میکنی بدنت پاک میشه هرچی از خدا میخای اون موقع بخا.از اونروز به بعد این تو ذهنش بود تا این که یه مشکلی برامون بوجود اومدو شوهرم همین کارو کرد به خدا ۲۴ ساعت نشد حل شد تا الان چهار دفعه اینجوری خواستشو به خدا گفته خیلی سریع همه چی جور میشه من خودمم باورم نمیشه شمام این کارو انجام بده واسطه ای قرار نده خودت ازش بخا انشالله یه همسر خوب سر راهت قرار بده