2777
2789
عنوان

خسته شدم

167 بازدید | 24 پست

سلام

من ی بچه کوچیک دارم یازده ماهشه، چار دست و پا میره و خیلی مراقبت میخواد از صبح تا غروب چارچشمی مراقبشم غروب ک همسرم میاد بهش میگم مواظبش باش تا من اشپزی کنم و ب کارای خونه برسم اما مراقبش نیس تا میاد بچه هی ضربه میخوره. دیگه اینقد ک دعوا کردیم سر اینک مواظب این بچه باش خسته شدم. نمیدونن ب چ کاری برسم حتی وقت ندارم ب خودم برسم یا ی کتاب بخونم. چکار کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو نترسونین یعنی بچه داری اینقدر سخته؟  

نه والا خواهر من نزدیک دوسالشه مامانم از اول همه کارای بچه و خونه رو خودش کرده 

منم نذاشته کار کنم به خاطر درسام غروب که میخوابونتش هم آشپزی می‌کنه هم خونه رو مرتب می‌کنه 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
منم همینم تازه شوهرم میگه چرا میچسبی بهش ولش کن میگم ولش کنم سرش میخوره اینور اونور جای تشکرته خونمم ...

افرین دقیقا بچه منم سرش میخوره اینور اونور میترسم براش کلا چسبیدم بهش

شوهرم ولش میکنه ب امون خدا یعنی تا بچه رو میدم بهش ده دقیقه بعد گریه ش رفته هوا

شاید خواهرت بچه ارومیه بچم تا ولش میکنم ی بلایی سر خودش میاره

نه متاسفانه خیلی ام شلوغ و عصبیه 

ولی خوب مامانم خیلی فرز و زرنگ کلا 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
اشپزی اینا ک نمیتونه کنه فوقش ظرفی بشوره بخدا کارای سرکارم انجام میدم دیگه بریدم

باید حتما تقسیم کار کنید

بچه نعمت و رحمت خداست باید باعث دلگرمی باشه نه مایه ی خستگی

با هم صحبت کنید ولی نه با آه و ناله 

میترسم اینقدی ک سرشو میکوبونه اینور اونور بلایی سرش نیاد😔

پسر منم همش میره زیر میز و صندلی و... ولی بذارش یه بار ک گریه کنه اهمیت ندی دفعه دوم باباش میاد میبرتش.کارامم وقتی باباش نیس میذارم اخرشب ک پسرم خوابید انجام میدم