2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید

196 بازدید | 12 پست

اسمم قرعه کشی در بیاد این ماه داریم خونمون میسازیم خیلی نیازمه 

قرعه زیاد نیست ولی برا من که دستم گیر خیلیه 

ممنونم ان شاالله که شما هم حاجت روا بشید 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

تشکر عزیزم 

ان شاالله که شما هم به حق بی بی حضرت فاطمه زهرا (س)هرچی از خدا میخوایید حاجت روا بشید

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،من تو تاپیک بامداد خمار خوندم که شما از وزن 125 کیلو رسیدی به 70 میخواستم بدونم تو چه مدت این وزنو کم کردین؟فقط با رژیم و ورزش؟چندسالتونه؟متاهلین؟زایمان داشتین؟پوستتون قبل از لاغری سفت بود؟بعد از لاغری شل یا آویزون نشده؟ریزش مو نگرفتین؟ببخشید میدونم سوالام زیاده،منم 115 کیلو ام میخوام بشم 60کیلو،26سالمه،یه زایمانم داشتم بدنم همین الان احساس میکنم شله تو قسمت ران وشکم و بازوهام،نگران افتادگی پوستم بعد از لاغریم

میخواستم اسلیو کنم که به خاطر ترس از خراب شدن پوستم بیخیال شدم،چون با سرعت بالا وزن کم میکنی بعد از عمل حتما پوست داغون میشه

حالا میخوام رژیم بگیرم ممنون میشم کمکم کنی

سلام عزیزم،من تو تاپیک بامداد خمار خوندم که شما از وزن 125 کیلو رسیدی به 70 میخواستم بدونم تو چه مدت ...

زمانی که شروع کردم ۲۵سالم بود الان ۲سال و ۴ماه

پوستم ورزش میکردم زیاد شل نشده . موهام خیلی ریخت . صورتم لاغر شد ولی زشت نشد اتفاقا کم سن و سالتر شدم یعنی خود واقعم شدم  

سلام عزیزم،من تو تاپیک بامداد خمار خوندم که شما از وزن 125 کیلو رسیدی به 70 میخواستم بدونم تو چه مدت ...

متاهلم زایمان داشتم 

دوقلوهام الان ۵سالشون

سلام گلم 

توی بکی از تاپیکها دیدم که گفتی دوقلو همسان داری کیسه آب مشترک و جفت مشترک داشتن؟

توی سونوها اختلاف اندازه نداشتن؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

سلام خانومی. اتفاقی تو یه تاپیک پیامتونا دیدم و چشمم افتاد به امضاتون

ماشالله به ارادتون

منم چند وقته رژیمم و تونسم ۶ کیلو کم کنم

هر موقع وقت و حوصله داشتین بیاین یه گپی بزنیم و از رژیمتون بگین

وای الان شدم ۸۰ خیلی زکیال بیخیال شدم 😫😫😣

یکسال