2777
2789
عنوان

چقد پنجشنبه دلگيره...فاتحه بخونين لطفا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 53 پست
مرسي مهربون🖤متسفانه بله باهم ٤سال رفيق بوديم ١سالم باهم بوديم 😭😭😭

ای بابا ...

خدا صبرت بده گلم

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزيزدلم 🖤😭 نه بابام گف صبر كنين  😭😭٢٧ بود

ناراحت نشیا ولی بهتر ک بابات موافقت نکرد اونطور بیشتر آسیب روحی میدیدی 

هرچند ک الانم برای شما خیلی سخته 

خدا صبرت بده واقعا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ناراحت نشیا ولی بهتر ک بابات موافقت نکرد اونطور بیشتر آسیب روحی میدیدی  هرچند ک الانم برای شما ...

اره عزيزم ميفهمم چي ميگي همه ميگن يه حكمتي توش بود كه نشد ..

حتما یه حکمتی بوده 

آدم ک ازدواج میکنه اولاش فوق العاده وابسته و عاشقه طوری ک حتی تو نامزدی اینقدر بهم وابسته نیستن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

مدام ز اش فاتحه بخون قرآن بخون 

روحش الان احتیاج داره 

با خانوادش اگر ب حرفت گوش میدن حرف بزن براش نماز و روزه استیجاری بگیرن