2777
2789
عنوان

داداشم بابامو کتک زد

6316 بازدید | 145 پست

طولانیه یکم ولی خواهشا بخونید دارم میمیرم از غصه 

دوتا داداش دارم یکی 31سالشه مجرد وبیکار. اون یکی هم 22 مجرد و بیکار.. این دونفر خون بابامو توشیشه کردن از صبح تا شب یا خوابن یا پلی استیشن بازی میکنن و اصلا اخلاق ندارن سر هرچیز کوچیکی دادو بیداد میکنن، خصوصا کوچیکه که من همش ازش کتک میخورم هیچکی از پسش برنمیاد همه میدونن چه جورحیوونیه، چندشب پیش بابام داشت میرفت بیرون داداش کوچیکم گفت منم میام بعد به بابام گفت کفشمو بده بهم جلو پام جفت کن بابامم بهش برخورد گفت خجالت نمیکشی به من اینجوری میگی اونم عصبی شد بابامو هل داد بابامم رفت باز فرداش داداشم سرصبح ساعت 7 با بابام دادوبیداد کرد که چرا به همه گفتی من زدمت بابامم گفت تو غلط کردی که اون حرفو بهم زدی داداشم باز عصبی شد ایندفعه بابامو زد منم رفتم جلوشونو بگیرم داداش بزرگم نذاشت گفت دخالت نکن😳😳

منم به ابجیام گفتم چیشده همه به جای اینکه زنگ بزنن از بابام بپرسن زنگ زدن به این داداشام اوناهم گفتن دروغه مینا اینو میگه که بینمونو بهم بزنه جالبه همه باور کردن و اس ام اس فوش برام فرستادن بابامم چیزی بروز نمیده..بابام بهشون گفت برین بیرون از خونم اما پررو بازی دراوردن و نرفتن گفتن ما پول نداریم توهم وظیفته خرجمونو بدی!!  غذا درست میکنم نمیان سرسفره بعداز منو بابام سفره پهن میکنن جدا میخورن شب غذا سفارش میدن جلو منو بابام میخورن تعارف نمیکنن،یعنی هیچکاری نمیکنن تو خونه..اصلا نظافت ندارن غذا میخورن جمع نمیکنن جلوشون میمونه تا من جمع کنم دستمال کاغذی استفاده میکنن میندازن تو خونه، از بیرون میان ماسک الودشونو  پرت میکنن تو خونه  همیشه هم طلبکارن الانم بابام صبح نبود براخودشون نون گرفتن صبحانه خوردن بابام نیاد من از گرسنگی میمیرم چون اینا اصلا بهم کاری ندارن

میخوام برم سرکار اما بابام اجازه نمیده دلم نمیخاد مثل داداشای علافم باشم دلم میخواد کمتر تو خونه باشم درضمن کلاس نمیتونم برم چون بابام پولشو نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان