2777
2789
عنوان

داداشم بابامو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6320 بازدید | 145 پست

بندازتشون بیرون زنگ بزنن ب پلیس اه چقدر حرصم گرفت تو بچگی خیلی لوسشون کردن حتما

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا پدرت

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
مامانم فوت کرده 

خدا بیمارزتشون ناراحت شدم ..عجب عوجبه های هستن داداشات خاک تو سرشون حالا باید همچین زندگی کنن ک همه لذت ببرن برن سرکار..

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..

زنگ بزن پلیس بیان دوتاشونو جمع کنن یا زنگ بزن اورژانس اجتماعی ۱۲۳ بگو اینا ارامش ما رو گرفتن 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

اینم پسر که بعضی احمق ها سنگش رو ب سینه میزنن😠

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از اشتباهات و بی حرمتی هاشون هرگز دفاع نمیکنم و براشون متاسفم..اما بخشی از دلیل خشونت فراگیر جامعه ا ...

امان امان از بی پولی ، امان

میدونی قدیما بااینکه مثلا طرف فقیر بود بچه هاش هرجور شده یه جایی مشغولن متاسفانه بخاطر چشم و هم چشمی و ... بچه ها پررو شدن