2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم انقد حرصتون میدن

412 بازدید | 36 پست

من الان 33 هفته باردارم، انقد خودمو کشتم که شوهرم قبول کنه تخت پارک برای بچه دومم بگیریم میگه نه لازم نداره 😭😭😭😭دیوونم کرده میگه رو زمین دوشک پهن کن بخوابه آخه مگه میشه نوزاد رو زمین بخوابه میخوام جرش بدم

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چرا نشه رو زمین بخابه

این همه نی نی رو زمین خابیدن و میخابن

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

آره چرا نمیشه من برا بچه  دومم گرفتم الکی به هوای اولی که خوابید اونم بخوابه فقط جا گرفته دو سال ونیمش شده یه بارم رو تختش نخوابیده هنوز بقیه چیزا بماند که از اول فقط رو زمین می‌خوابید ما هم مجبور دو سال رو زمین پیشش میخوابیم سخت نگیر

خوب یه دفعخ ای تخت بخر

بچه اولم تختش دوتایی، یعنی این بچه بزرگتر شه یک سال دو سالش بشه تخت هست که بخوابه روش ولی الان تا یسالگیش چیکار کنم 

آره چرا نمیشه من برا بچه  دومم گرفتم الکی به هوای اولی که خوابید اونم بخوابه فقط جا گرفته دو سا ...

تخت پارک گرفتی و نخوابید توش؟!