2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

131 بازدید | 20 پست

من الان یک ساله سوزش ادرار دارم کلی دکتر رفتم ۴ تا متخصص عوض کردم و ازمایش دادمو سونو کلیه رفتمو گفتن هیچی نیست. هی دارو خوردم تا داروهام تموم شد دوباره سوزشم شروع شده.

نهایت یه ماه ساکت میشه دوباره شروع میشه. دردش واقعا سرسام آوره😔 غیر قابل تحمله

الان یه مدته توخوته لباس زیر نمیپوشم تقریبا بهتره ولی تا میریم بیرون لباس زیرو شلوار میپوشم بازم سوزشم شروع میشه چیکارکنم خانوما توروخدا کمکم کنید از همه جا بریدم بخدا

امروز دوبار تو وان اب گرم و سرکه سیب نشستم نمیدونم خوب میکنه یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای درکت میکنم خودمم قبلا زیاد اینجوری شدم ببین حتما عنبر نسارا دود کن ..... خیلی خوووبه عالیه هندونه هم زیاد بخور تا زیاد بری دستشویی 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
وااای درکت میکنم خودمم قبلا زیاد اینجوری شدم ببین حتما عنبر نسارا دود کن ..... خیلی خوووبه عالیه هند ...

اره هندونه و مایعات زیاد میخورم . عنبر نسارا خوبه واقعا؟ اونقد خسته شدم از دردش فقط دنبال یه راه حل قطعی میگردم😔

منم داشتم دکتر دارو داد+ژل شستشوی بانوان از دارخانه بخر اونم خوبه بد نیست ولی هر چقدر آب میخوری دو برابرش کن درروز باید بخور.بشین یک هندونه درسته هم در یک رپز بخور خوب میشی.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

اره هندونه و مایعات زیاد میخورم . عنبر نسارا خوبه واقعا؟ اونقد خسته شدم از دردش فقط دنبال یه راه حل ...

اره عالیه فوری جواب میگیری ببین عزیزم دود کن بندازش تو ی قوطی  دامن بپوش و قوطی رو بذار زیر دامنت ی ی ربع باشه کافیه .... خیلی عالیه زودی خوب میشی ... ی قرص هایی هم هست اسمشو یادم رفته وقتی میخوری ادرارت نارنجی رنگ میشه اونم خیلی خوبه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘