2777
2789

سلام شبتون بخیر جیگرا...

میخواستم ببینم کسی جدیداا عکس رنگی داده؟هزینه اشو کسی میدونه؟یا اینکه اگه کسی انجام داده میشه بگه چجوریه؟میگن درد داره خیلی

با بیمه سیصد تومن شد تقریبن

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مطب خصوصی انجام دادم تیرماه با داروهاش شد۴۰۰ ازاد

دردشم برامن کمتر از درد پری بود اصلان نگران نباش باخیال راحت برو انجام بده

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
عزیزم من مطب خصوصی انجام دادم تیرماه با داروهاش شد۴۰۰ ازاد دردشم برامن کمتر از درد پری بود اصلان نگ ...

وای من خیلی میترسیدم اخه یه عده میگفتن خیلی درد داره تا حدی ترسیدم گفتم جایی بیهوشی پیدا کنم برم..مرسی بازم که گفتی❤❤

بله من پنجشنبه هفته ی پیش گرفتم.۳۰۰ تومن شد بادارو و اینا دردشم اندازه درد پریود یکم بیشتر

بیمه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
وای من خیلی میترسیدم اخه یه عده میگفتن خیلی درد داره تا حدی ترسیدم گفتم جایی بیهوشی پیدا کنم برم..مر ...

عزیزم اشتباه تایپ کردم هزینش۳۰۰شد ازاد

آمپول میزنن ی ربع قبل عکس گرفتن من حتی شیاف دیکلوکناف هم نزاشتم

منم با استرس شدید و گریه رفتم انجام بدم بعدش انقدر ب خودم خندیدم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
عزیزم اشتباه تایپ کردم هزینش۳۰۰شد ازاد آمپول میزنن ی ربع قبل عکس گرفتن من حتی شیاف دیکلوکناف هم نزا ...

الاهییی...انشالله هرچه زودتر هرکی واسه بچه رفته..دامنش سبز بشه به حق بی بی زینب❤❤❤🙏🙏