2777
2789
پسرها چنتا شرکت معتبر استخدام میشن یاادامه تحصیل میدن خودشون تصمیم میگیرن وتا ازدواجشون پشتشون هستن ...

پس پرورشگاه بهتره براشون با این وضع کارو شرایط اقتصادی یا اینکه اگر بیاریم خونه باز بزرگ شدن کار میدنشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول دنبال بچه دار شدم نبودم  مشكلمون خيلي راحت قابل حل شدنه  اما من دوست ندارم يه ...

لایک حرفتو خیلی قبول دارم.... البته بحث محرم نامحرمیش هم هست

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
پس پرورشگاه بهتره براشون با این وضع کارو شرایط اقتصادی یا اینکه اگر بیاریم خونه باز بزرگ شدن کار مید ...

بنظر من خانواده داشتن خيلي مهمه 

اگه درست تربيت و حمايت بشن حتما ميتونن يه شغل خوب هم داشته باشن 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
پس پرورشگاه بهتره براشون با این وضع کارو شرایط اقتصادی یا اینکه اگر بیاریم خونه باز بزرگ شدن کار مید ...

بایدشرایطو بسنجی ....

بعداز اوردن بچه از بهزیستی همه ی مسئولیتش باشماست حتی کارش....

فقط ماهانه حقوقی میریزن به حسابش

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
لایک حرفتو خیلی قبول دارم.... البته بحث محرم نامحرمیش هم هست

ميگن صيغه ميخونن راسته؟  

من به شوهرم اطمينان دارم خانواده دوسته 

از اول به چشم فرزند همخون خودمون بهش نگاه ميكنيم 

بنظرم دل بايد پاك باشه تا اون بچه به آدم محرم بشه

ميگن صيغه ميخونن راسته؟   من به شوهرم اطمينان دارم خانواده دوسته  از اول به چشم فرز ...

دوتا راه داره یکی شیر دادن مثلا اگه دختر بچه باشه و خواهر شوهر یا جاریت بهش شیر بدن محرم میشه راه دوم هم صیغه ست ک فقط اگه بچه دختر باشه ممکنه که اونم بعد ازدواج دختر دوباره به پدرش نامحرم میشه

خدا خیرتون بده  بعضیها دل بزرگی دارن و تو پیری تنها نمیمونن خیلیارو میشناسم که پول زیاد دارن ...

واي خدا بدور كنه 

من كه به شوهرم گفتم اگه من اول مردم طلاهامو و قسمتي از اموالت رو به عنوان مهريه ام بايد بدي به كودكان يتيم يا بي سرپرست 

اتفاقا همين امروز هم حرفش رو دوباره زدم 

بایدشرایطو بسنجی .... بعداز اوردن بچه از بهزیستی همه ی مسئولیتش باشماست حتی کارش.... فقط ماهانه حق ...

خوب حقوقش تا زمانی که بزرگ بشه مسدود هست یا پدرومادرش بهش دسترسی دارن و چنده هر بچه ای

دوتا راه داره یکی شیر دادن مثلا اگه دختر بچه باشه و خواهر شوهر یا جاریت بهش شیر بدن محرم میشه راه دو ...

اي بابا 

خواهرشوهر و جاري شيرده از كجا بيارم؟ 

بچه هاشون رو دارن عروس و داماد ميكنن 😅

دوتا راه داره یکی شیر دادن مثلا اگه دختر بچه باشه و خواهر شوهر یا جاریت بهش شیر بدن محرم میشه راه دو ...

ما زياد محرم و نامحرم بودن اينجوري رو قبول نداريم 

ذهن و فكر آدم بايد سالم باشع 

ممنون از راهنماييت دوست خوبم 

اي بابا  خواهرشوهر و جاري شيرده از كجا بيارم؟  بچه هاشون رو دارن عروس و داماد ميكنن 😅

خب بچه هاشون هم اگه شیرده باشن میشه دیگه . اگرم بچه پسر گرفتین باید تو فامیلای خودت یکی بهش شیر بده البته شیر دادانش هم شرایط داره اونم سرچ کن

ما زياد محرم و نامحرم بودن اينجوري رو قبول نداريم  ذهن و فكر آدم بايد سالم باشع  ممنون ا ...

خواهش میکنم بلاخره احتیاط هم خوبه دیگه ضرر نداره🌸

خب بچه هاشون هم اگه شیرده باشن میشه دیگه . اگرم بچه پسر گرفتین باید تو فامیلای خودت یکی بهش شیر بده ...

بنظرم فقط سنگ انداختن جلو پاي آدمه 

شرايط مشكل ميزارن 🤕🤕