2777
2789
محیط خونه براشون بهتره یا پرورشگاه آیا بچه بزرگ بشه نمیگه من سختم شد نمیبایست منو فرزند خونده بگیرین ...

خوب معلومه محیط خونه بهتره البته باید گرم وصمیمی باشه 

اکثرا بعداز ازدواج بهشون میگن بچه ی پرورشگاه هستن

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ازدواج کردم اومدم بیرون ... خواهش میکنم... باید خونه ازخود داشته باشین کارشوهرتون ثابت باشه و. ...

همه اينا رو داريم بايد خونه به نام بچه زد؟ نميشه مثل بچه هاي ديگه فقط بعنوان وارث درجه يك باشه ? 

بنظرت خوبه واسش كه پيش ما باشه تا پرورشگاه؟  

وضعمون متوسطه من خانه دارم همسرم كارمند 

يه خونه و يه مغازه داريم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
همه اينا رو داريم بايد خونه به نام بچه زد؟ نميشه مثل بچه هاي ديگه فقط بعنوان وارث درجه يك باشه ?&nbs ...

الان شرایط عوض شده. خونه لازم نیست. اموالتونو بررسی می کنن و تعیین می کنن که چی به بچه برسه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
الان شرایط عوض شده. خونه لازم نیست. اموالتونو بررسی می کنن و تعیین می کنن که چی به بچه برسه.

اها 

اوكي 

من دلم ميخواد اگه اوردم تمام اموالمون بعد از نبودنمون بهش برسه  

و تا هستيم هم پشتش باشيم از هر نظر 

مثل همه خانواده هاي ديگه 

همه اينا رو داريم بايد خونه به نام بچه زد؟ نميشه مثل بچه هاي ديگه فقط بعنوان وارث درجه يك باشه ?&nbs ...

ازاینااطلاعی ندارم مددکار بهزیستی میتونه کمکتون کنه من ۱۰ساله از بهزیستی اومدم بیرون

کدوم شهرهستین؟

ازاینااطلاعی ندارم مددکار بهزیستی میتونه کمکتون کنه من ۱۰ساله از بهزیستی اومدم بیرون کدوم شهرهستین؟

ممنونم از راهنماييتون 

اميدوارم هميشه شاد و سلامت باشين

بزودي ميريم يه خونه بزرگتر  ميخوام اگه بشه اقدام كنم يه دختر يا يه پسر  به اميد خدا ...

انشاالله 🌷🌷

خیلی ثواب داره خدااجرتون بده ...

یه چیزی بگم مثل خواهر...

لطفااگه خواستین بگین بهش بعداز ازدواج بهش بگین حقیقتوک پیش شما معذب تباشه نخواستین هم نگین چ بهتر....

واینکه توبعضی ازموارد هست بعدن خود خانواده بچه دار میشن و فرق میزارن لطفا لطفا رعایت کنین ممنونم🌷🌷🌷

پسرها که بزرگ میشن بهشون کار میدن و خونه هم میدن که بیان بیروندیا نه فقط کار میدنشون

پسرها چنتا شرکت معتبر استخدام میشن یاادامه تحصیل میدن خودشون تصمیم میگیرن وتا ازدواجشون پشتشون هستن ازهمه لحاظ

دخترها هم فقط ادامه تحصیل تاهرمقطعی وازدواج..

پشتشون هستن از هرلحاظ فرقی نداره ولی دخترهارو بیشتر هواشونو دارن

انشاالله 🌷🌷 خیلی ثواب داره خدااجرتون بده ... یه چیزی بگم مثل خواهر... لطفااگه خواستین بگین بهش ...

من از اول دنبال بچه دار شدن نبودم 

مشكلمون خيلي راحت قابل حل شدنه 

اما من دوست ندارم يه انسان رو بيارم تو اين دنيا 

واسه همين از اول دلم ميخواسته كه سرپرستي يه بچه اي كه اومده و خونه و خونواده اي رو نداره قبول كنم