از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
از مادر شوهرم چون مستقل نیستم.همش اجازه باید بگیرم.همش اعصابش خورده منو هم عصبی کرده.تورو خدا دعا کنید راضی بشه جدا بشیم ازش
خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم .به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم .... دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
من از یکی از داداشام بدم میاد. به خطر حرفای تلخی که در گذشته بهم زده ولی با هم در ارتباطیم. نشون نمی دم ولی گرم هم نمی گیرم باهاش. من بخشیدمش فقط به خاطر اینه خدا منو ببخشه ولی حرفاش رو فراموش نمی کنم. گاهی یهو یاد حرفاش میفتم و حالم ازش بهم می خوره