2777
2789
عنوان

بیایین بگیم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 55 پست
عمم یه سنگ خیلی بزرگ گذاشته چلو پام واگذارش میکنم به خدا🙁 خیلی باهام بد کرد خیلی نمیگذرم ازش 

چرا!؟برای ازدواجت؟؟😢

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
خب چرا؟چه بدی ای درحقت کردن عزیزم؟

خوردن حقم همش بهم زور گفتن و کاری کردن همش ساکت باشم چیزی نگم بیشتر خانواده خودم اینکارو کردن نه دیگران 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عمه و خاله ی همسر آیندم چون خیلی خیلی منو از عمد خراب کردن پیشش تا این وصلت جور نشه و بره فامیل خ ...

😔😔😔😔ایشالا درست میشه ازدواج کردین؟اون پسر نباید دهن بین باشه که...

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

اسی خودت از کی بدت میاد 

جرات داری بیا بگو من 😐😂🔪

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
خوردن حقم همش بهم زور گفتن و کاری کردن همش ساکت باشم چیزی نگم بیشتر خانواده خودم اینکارو کردن نه دیگ ...

اشکال نداره اینا بالاخره جبران میشه من خودمم از یه سری ادما بدم میاد ولی دلتو صاف کن باور کن ورق برمیگرده

از مادر شوهرم چون مستقل نیستم.همش اجازه باید بگیرم.همش اعصابش خورده منو هم عصبی کرده.تورو خدا دعا کن ...

ایشالا به حق این شب عزیز گلم خدا حاجتتو بده

😔😔😔😔ایشالا درست میشه ازدواج کردین؟اون پسر نباید دهن بین باشه که...

نه هنوز

دهن بین نیست ولی شناخت زیادی ازم نداره و چون به خالش و عمش اعتماد داره حق داره حرفشونو باور کنه

ولی من نمیگذرم از کسی جلوی ازدواج یکی دیگه رو بگیره خیلی گناه بزرگیه

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
ایشالا به حق این شب عزیز گلم خدا حاجتتو بده

خیلی ممنون گلم.شما هم انشالله حاجت روا

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
خیلی ممنون گلم.شما هم انشالله حاجت روا

ممنونم 

برای منم حتما حتما دعا کنین خیلی محتاجم به دعاا🙏🙏😢😢🌼🌼

نه هنوز دهن بین نیست ولی شناخت زیادی ازم نداره و چون به خالش و عمش اعتماد داره حق داره حرفشونو باور ...

اره میفهمم چی میگی ما دوتا خانواده هم برای وصلت از این قبیل مشکلات رو داریم...

خوب درکت میکنم 

سخته خیلی سخت😔😔

از عمه ها و عموهام بدم اومده دلمون رو شکستن ارثیه مارو خوردن و به روی خودشونم نمیارن

وای خدای من 

اوت پولا خوردن نداره غصه نخور فقط یکم صبر کن خدا نشونشون میده

از یه دختری که توی تاپیکام راجبش حرف زدم وزدم تو دهنش با حرفام ولی باز بهم پیام میده عصبی میشم همین ...

وا؟؟؟یه دختر اینطوری پیام میده؟مریضی چیزیه؟

نه عزیزم بعد از فوت پدرم تنها سرمایمونو پوچ کرد واسم  دعا کن مشکلم حل شه ترخدا😞

😢😢😔چشم عزیزم خیر ندیده ها غصه نخور به خدا واگذارشون کن 

واسه منم دعا کن