2777
2789
عنوان

آی وی افی ها بیان یه لحضه توروخدا

173 بازدید | 28 پست

خواهریا دکترم بهم امپول گونال اف داده گفته از دوم پریودی بزنم و8 پریودی برم پیشش آیا همین ماه تخمک کشی میکنه توروخدا جواب بدید 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

عزیزم😍😍😍

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بله داروهاتو استفاده کن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا وا سلام 😂😂گلم

سلام عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا بهم میگن باید دوسه ماه دارو مصرف کنی بعدتخک کشی

کی گفته؟!!! دارو قبلش ویتامینه و متفورمینه...

آمپول بهت نمیزنن اگه اون آمپولارو بزنی برات تخمک میکشن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
[QUOTE=147153673]بله داروهاتو استف امضات اشکمو در اورد 😢😢😢😢😢😢😢😢😢

😔😔 خدا کنه کسی به اندازه من انتظار نکشه😔😢

کی گفته؟!!! دارو قبلش ویتامینه و متفورمینه... آمپول بهت نمیزنن اگه اون آمپولارو بزنی برات تخمک میکش ...

واییی قربونت برم یلدا جونی بخدا داشتم از استرس میمردم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
واییی قربونت برم یلدا جونی بخدا داشتم از استرس میمردم

فدات اب زیاد بخور ورزش کن تا تخمکای خوبی داشته باشی😍😘 موفق باشی

چرا بهم میگن باید دوسه ماه دارو مصرف کنی بعدتخک کشی

کی گفته؟🙄

این ماه دو سه بار بابد بری سونو

روز سیزده چهارده تموم میشه

اگه هایپر بشی میگه باید بری دو سه ماه بعد بری واسه انتقال اگه هایپر نشی ک‌همین‌ماه

هایپرم برو سرچ کن ببین چیه😅😅